Pages

Search:

Sep 15, 2016

CHIFFON DRESS x DENIM VEST

Lõpuks ometi jõudis aeg sinnamaale, kus saan näidata oma teisi Bloggersmarketi oste. Tegelikult oleks õigem öelda ostu, sest selle heleroosa kleidi eest käisin ma välja viis eurot, kuid selle teksavesti sain marketi lõppedes Helenelt hoopis üllatuskingitusena! Ilmselt tähelepanelik silm nägi kui sissevõetud sellest olin, kuid ei lubanud endal järjekordset ostu sooritada, sest läksin ma ju sinna mõttega asjadest lahti saada. Muideks, selle gigamegasupervesti kaunistas 2013. aastal meie disainiema isiklikult ning selle DIY protsessi näeb Uustuus blogist!
Selles kleidis või õigemini terves riietuses tunnen, et see lihtsalt on nii MINU. Selliste turgude võlu peitubki esemetele uue elu andmises. Nüüd, kus mina kannan teistelt soetatud esemeid uhkuse ja hea tundega, loodan, et sama tunnevad ka need, kes minu stangelt omale sobivaid rõivaid ja aksessuaare leidsid ja mõtlevad, et damn, see olen ju nii MINA!

H&M dress / vintage vest / Zara bag / Reserved boots, sunnies / Christian Paul watch / Arts & Crafts earrings
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM