Pages

Search:

Sep 15, 2016

CHIFFON DRESS x DENIM VEST

Lõpuks ometi jõudis aeg sinnamaale, kus saan näidata oma teisi Bloggersmarketi oste. Tegelikult oleks õigem öelda ostu, sest selle heleroosa kleidi eest käisin ma välja viis eurot, kuid selle teksavesti sain marketi lõppedes Helenelt hoopis üllatuskingitusena! Ilmselt tähelepanelik silm nägi kui sissevõetud sellest olin, kuid ei lubanud endal järjekordset ostu sooritada, sest läksin ma ju sinna mõttega asjadest lahti saada. Muideks, selle gigamegasupervesti kaunistas 2013. aastal meie disainiema isiklikult ning selle DIY protsessi näeb Uustuus blogist!
Selles kleidis või õigemini terves riietuses tunnen, et see lihtsalt on nii MINU. Selliste turgude võlu peitubki esemetele uue elu andmises. Nüüd, kus mina kannan teistelt soetatud esemeid uhkuse ja hea tundega, loodan, et sama tunnevad ka need, kes minu stangelt omale sobivaid rõivaid ja aksessuaare leidsid ja mõtlevad, et damn, see olen ju nii MINA!

H&M dress / vintage vest / Zara bag / Reserved boots, sunnies / Christian Paul watch / Arts & Crafts earrings
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

18 comments :

 1. Tõesti sobib see outfit sulle väga hästi ja näed armas välja :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nagu oleks alati minu kapis olnud, eksole! :D
   Aitäh!

   Delete
 2. Sa oled alati nii särav ja jakk on ülimalt cool! :)

  ReplyDelete
 3. Kust neid kõrvarõngaid võib soetada? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näiteks e-poest siit: https://ehteari.ee/shop/korvarongad/shaped-quartz-2/
   Ehteäri kauplus ise asub Narva mnt 12 :)

   Delete
 4. See outfit on nii Sina ja nii nunnu väikese badass vimkaga (;

  ReplyDelete
 5. Lihtsalt supertuusalt sobib sulle see vest ja ma arvan, et avab natuke ka isemoodi moe suunal ukse :) <3

  ReplyDelete
 6. Kogu kombo sobib sulle nii hästi! Ma ei suudaks elusees midagi sellist kahjuks välja kanda :'''D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehee, aitäh! Ma korraks püüdsin sind selles ette kujutada ja tõesti hakkas võõras xD

   Delete