Pages

Search:

Aug 18, 2016

KHAKI GREEN x WHITE DENIM

Seekord ma millegi uuega ei üllata, vaid pigem ongi ühes riietuses mitu head lemmikut. Valge teksa on minu silmis väsimatu klassika. See suvi oli valge teksa väga IN ja nii saingi ka mina oma mitu aastat vana paarilt tolmu maha pühitud, sest väga tihti ma neid ei kanna. Valge teksa tundub ka üks neist riideesemetest, mis kuulub kategooriasse ''sobib kõigega''. Kõik muu seljas on selle suve ostud ning nii mõnigi ese võib veel praegusel allahindluse ajal olemas olla.
Üks hitte oli kindlasti veel oliivikarva khaki-roheline. Ka sellisel lihtsal pluusil on kandmisviise mitmed, millest üks, kõige lihtsam, on sellega mitte midagi teha. Mina otsustasin seda kanda veidi suvisemalt ehk kõhu juurest lühemaks sidudes. Samuti võib selle üle valge maika visata ja eest üldse trukid lahti jätta või pluus hoopis puusadele siduda. Kusjuures, seda viimast varianti eelistan valgete pükste puhul enim, sest noh, plekid on ikka kiiremad tulema kui valget kanda.
Kui keegi on veel millegi konkreetse otsingul, näiteks narmastega koti, siis soovitan a la Asosest või Missguided lehel otsinguid kasutada, sest ilusaid ''fringed bag'' kotte jääb mulle küll igal pool silma. Ilmselt jäi see shoot ka viimaseks korraks paljad varbaid välgutada. So long, summer!

Zara blouse, trousers / Vero Moda bag / Reserved sandals, sunnies / Asos choker / Christian Paul watch / Les Georgettes (Kuldan) bracelet
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM