Pages

Search:

Aug 12, 2016

DOSE OF PINK

Eile sai külastatud Telliskivi Loomelinnakus Milk & Cookies pop-up poodi. Esialgu jäävad nad seal avatuks kuni augustikuu lõpuni, kuid kui kõik läheb plaanipäraselt, siis jäävad nad sinna kanti kauemakski. Igatahes, kel aega ja tahtmist, siis soovitan luurele minna, sest need prillid on juba ainuüksi vaatamist väärt oma ebatabaste raamide ja disaini poolest. Ka mulle jäi nii mõnigi paar silma, näiteks need!

Tähelepanelikumad näevad minu riietusest, et sain kätte oma Asose paki, millega olen nii rahul, et samal päeval tellisin omale seljas oleva pluusi ka helehallis toonis. Lihtsalt nii minu lõige! Seljaga pilti ei taibanud eile teha, kuid pluus on tagant pikem ning katab napilt taguotsa. Muideks, arvab keegi ära kui vana on see valge Bastioni teksajakk? Ega ma ise ka nii täpselt ei tea, aga umbes üksteist aastat! 

Bastion jacket / Boohoo (Asos) shirt / Zara jeans, bag / H&M sneakers, rings / River Island choker / Quay Australia sunnies / Christian Paul watch, bracelet / Les Georgettes bracelet / Larimar ring 
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM