Pages

Search:

Aug 2, 2016

ASOS HAUL: HIM & HER


Kohvitassi taga tulevad ikka head mõtted, eriti, kui ootad küünelaki kuivamist, aga kuidagi ei suuda paigal püsida. Seega lattet rüübates ja oodates helesinise küünelaki kuivamist, jagan teile oste, mis olen Asosest nüüd tellinud. Varasemalt ei ole neid enne jaganud, sest arvasin, et niiviisi spoilin outfiti postituse, kuid reaalsus on see, et alati need kahjuks blogisse ei jõuagi. Teiseks, nii on ka teil võimalus õigele suurusele käpp peale saada kui midagi meeldima peaks.

Ülemises kollaažis on kahe ostu esemed, millest üks sai tehtud juuni lõpus ja teine eile. Nimelt, kes varasemalt mäletab, siis suve alguses sadas mulle kaela helesinise hullus ja nii saigi veel üks pluus tellitud. Taolisi eest lühem tagant pikem lõikega pluuse on mul mitmeid ning on ühed mu lemmikud! Neid on kerge kanda kontoris kui ka niiöelda üleslööduna, näiteks mõned nööbid lahti, aksessuaarid juurde ja vuolaa, hot! Täpselt samal põhjusel sai ka helelilla pluus ostukorvi. Lisaks sai tellitud kaks chokerit, millest ühte kannan siin, kuid kahjuks too kivikestega liiga suureks osutus, kuid korda püüan saada. 

Eile tegin selle suve teise tellimuse, mida nüüd kaks nädalat oodata saan. Esiteks, kes veel pole kursis, siis üüber coolid Quay Australia prillid (50€ paar) on müügil Viru keskuse aatriumis. Käisin neid ka ise proovimas, kuid otustusvõimetuna kõndisin sealt sama targalt minema. Asosest avastasin nii mitmegi paari palju soodsamalt ja nii ühed ostukorvi maandusitki. Valituks osutusid veel roosa voldikestega topp, mis on niii nunnnuuuu ja kihvti lõikega must pluus. Ma kunagi ei usalda ainult pilte ning ei telli toodet, millest pole videot. Aeg-ajalt võib pildil olev materjal tunduda hoopis midagi muud kui videost vaadatuna.

Ja noh, kuna väike süümekas hakkas juba peale ronima, siis tellisin ka elukaaslasele mõned asjad. Püüan nüüd mõnda aega Asose avamist vältida.

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM