Pages

Search:

Aug 1, 2016

GREEN BODYCON DRESS x BLUE

Tundub, et eile õhtul leidis aset minu üks lemmikumaid pildistamisi kahesaja kaadriga. Jah, tavapärase saja klõpsu asemel oli neid seekrod topelt ja oiiii, kuidas mulle meeldib kui on valikut. Kõik algas sellega, et minu fotograaf aka kallis elukaaslane ei viitsinud pilte teha ja nii ma kerra maandusingi koos arbuusi, Joffe ja Beauty and the Beast neljanda hooajaga.  Umbes kakskümmend minutit olin jõudnud vaadata kuni hüüti: ''Pane valmis. Lähme!''. Kiirelt kahele punnile peitekas peale (sest rohkemaks ei olnud aega), padavai riidesse, krunn lahti, prillid ette ja mineeeeek. Autos küsiti, et kus pilte soovin, kuid ei tea, milleks see küll vajalik oli, sest kui avaldasin soovi sain vastuseks, et tema vaatab ja valib ise. No, olgu. Vastu ei hakanud ja püüdsin säilitada rahu. Miks rahu? Sest olen ilgelt picky outfiti taustadega. First world problems, jepp! Oma kaaslast tuleb aga rohkem usaldada, sest lisaks sellele helekollasele seinale oli seal veel palju teisigi siniseid ja roosasid maju, mis minu kui blogija, panid kohe heldima. Kes teab, ehk õnnestub tänagi!

Wearing Reserved from head to toe.

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM