Pages

Search:

Jun 30, 2016

PINKS AND BLUES WITH A TOUCH OF SILVER


Uskumatu, et oli aeg, kus ma ei sallinud sinist värvi silmaotsaski. Erandi said ilmselgelt teksamaterjalist riideesemed, kuid naljalt helesinises või sinise mõnes muus varjundis eset ma omale ei soetanud. Nagu näha, olen leebunud. Nädala alguses sai isegi üks helesinine isend Asosest tellitud. Kui umbes pool aastat tagasi valdas mind hõbedaste ja rose gold toonides jalanõude vastu sümpaatia, siis nüüd on see levinud ka käekottidele. Oleks ikka pidanud Zarast ka selle hõbedase seljakoti ostma, mille roosa versioon igal pool figureerib. Keegi ostis? Müüge mulle!
Muideks, kui kellelegi jäid silma minu üüber coolid ja maksimaalselt pehmed ja mugavad jalanõud, siis peagi olen ühe paari välja loosimas oma instagramis: suvimariliis ning võitja saab meelepärase paari valikust ise valida!

Lindex shirt, jeans / Stradivarius bag / Flossy shoes / Zara necklace / Reserved watch / Larimar ring / Snob Milano sunglasses

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM