Pages

Search:

Jun 30, 2016

PINKS AND BLUES WITH A TOUCH OF SILVER


Uskumatu, et oli aeg, kus ma ei sallinud sinist värvi silmaotsaski. Erandi said ilmselgelt teksamaterjalist riideesemed, kuid naljalt helesinises või sinise mõnes muus varjundis eset ma omale ei soetanud. Nagu näha, olen leebunud. Nädala alguses sai isegi üks helesinine isend Asosest tellitud. Kui umbes pool aastat tagasi valdas mind hõbedaste ja rose gold toonides jalanõude vastu sümpaatia, siis nüüd on see levinud ka käekottidele. Oleks ikka pidanud Zarast ka selle hõbedase seljakoti ostma, mille roosa versioon igal pool figureerib. Keegi ostis? Müüge mulle!
Muideks, kui kellelegi jäid silma minu üüber coolid ja maksimaalselt pehmed ja mugavad jalanõud, siis peagi olen ühe paari välja loosimas oma instagramis: suvimariliis ning võitja saab meelepärase paari valikust ise valida!

Lindex shirt, jeans / Stradivarius bag / Flossy shoes / Zara necklace / Reserved watch / Larimar ring / Snob Milano sunglasses

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

17 comments :

 1. Hõbeda ja sinise kombinatsioon on looove!! Huvitav, kas veel poes?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kahjuks ma nüüd ei tea öelda, kas tänase seisuga on need esemed poes alles, kuid e-poes on need küll olemas, mis mul lingitud said ;)

   Delete
 2. Sinine on juba mõnda aega figureerinud. Ma mäletan väga hästi seda sinist kampsunit :D Mohito allahindlustes see veel täitsa alles ning olen seda juba mõnda aega piilunud!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaaa, see narmastega! Olin unustanud selle :D well, kindlasti midagi veel, aga you get the point x)

   Delete
 3. Sulle nii hästi sobib see outfit ja kui ma muidu isiklikult eelistan hõbedasele iga kell kuldset, siis pean tunnistama, et see hõbedane kott sobib su päevitunud nahaga ülihästi! Blogi kujundus on ka nii ilus :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juhhei, aitäh! Blogi sai see nädal uue näo ja olen isa ka sillas! Kusjuures, nali on see, et ma tegelikult ikka päris heledake, kuid päike ning kollased ja oranzid hooned ümerringi andsid vist jume juurde :D

   Delete
 4. Julge detailide kasutus! Väga kena tervik! ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aitäh! Mul viimasel ajal kuidagi rohkem inspiratsiooni ja tahet proovida uusi asju :)

   Delete
 5. Nii mõnus uus kujundus! Ilus outfit ka, eriti vahvad papud :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aitäh, mulle ka uus kujundus meeldib väga! Ei ole seda välja hõiganud ja nii kihvt, kuidas see paljudele kohe silma hakkab ja meeldib! :)

   Delete
 6. Nii mõnus outfit! Mõtlen, et peaks ise ka täna katkised teksad ja helesinise triibuga pluusi selga panema :D
  Ja kujundus on mõnusalt värske!! (Kuigi pildid on mu jaoks natuke suured, pean sind pealaest jalataldadeni scrollima :D )

  BOWTIE DIARY

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aitäh! Go for it! ;)
   Hea point! Ma nüüd ka vaatasin, et täispikkuses pilti saab mõnuga scrollida. Oh, well... :D

   Delete
 7. Replies
  1. Jaa! E-poes neil on ka ananassidega, aga need valged ja ma veits pelgan valgeid :D

   Delete
 8. Hõbedane seljakott Ülemiste Zaras veel täitsa olemas ! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ooo ja isegi e-poes see neil täitsa alles! :)

   Delete
 9. Pean teisi kordama. Outfit on tuus ja blogikujundus ka. Mind ka see ühe pildi jube scrollimine veits häirib, aga muidu iluuus!

  ReplyDelete