Pages

Search:

Mar 15, 2016

BOYFRIEND JEANS x BALLERINAS


Kas teil on riideesemeid, millest talvel puudust tunnete? Minul on ja nendeks on boyfriend teksapüksid! Miks? Kontsakandja ma ei ole, et neid coolilt välja kanda ja valides pahkluu saapad on oht, et jalad saavad külma, sest olen suur külmavares. Nii nende kandmine talvel natukene raskendatud ongi. Matisel on aeg-ajalt kombeks mu riietust kommenteerida. Ikka siis, kui need talle ei meeldi. Hommikul saapaid jalga ajades tuli kuuldavale, et meenutan natsi... Ta teab hästi, et ma ei lase neist end häirida ning tegelikult isegi naudin tema ausaid väljaütlemisi, mille peale naeru kihistan.

Baleriinades saab praegu küll veel ainult tööl ringi kalpsata, kuid kangesti tahtsin neid juba lohvakate pükstega kombineerida. Poes haarasin meelega ka kaks numbrit suurema püksipaari järele, sest minu jaoks õige boyfriend teksapüks peab ikka mõnusalt suur olema. Tänusõnad punutise eest lähevad osavnäpp Annale, kelle ees lehvitan oma juustega ilmselt tulevikus veelgi. 

Wearing Reserved from head to toe.


FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

14 comments :

 1. Ma võin ainult unistada boyfriend jeanside välja kandmisest aga Sinu jalas näevad need nii tuusad välja! Ja alt kolmas pilt - suviiiiiii (nagu oleks ju) (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ma ei viitsi enam vammustes pildistada ja seda ma ei usu, et sa neid välja ei kanna.. Jään sinu boyfriend teksa look'i ootama :P

   Delete
 2. Huhh, mida kõike ei tehta, et saada blogisse pilte. Väljas on ju niiiiiii külmmm!! XD Vapper tüdruk, ma ütlen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehh, suve veel ei ole jah, kuid need pildid tehtud eelmine nädal kui oli päikselisem päev ja igal pildil talvejopega olla ei taha. Ja noh, ka südatalvel sai mantel fotograafi õlgadele poetatud, ma karastatud ;)

   Delete
 3. Üks ilusamaid outfitte läbi aegade. Väga kõnetab mind. Arvan, et klassikalised kontsakingad kannaksid väga hästi ka selle outfitiga välja. Kuid minu kõrgete kontsade ajad jäid ka ikka aega, kui oli 16-20aastane, mil sai ka talvel ja jääga käidud kõrgete kontsadega saabastel. Tagantjärele mõtlen, et ega see mõistus polnud siis oma teha :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ma nii väga tahan, et ma viitsiks kontsi kanda, aga ma lihtsalt ei viitsi. Muidugi pildi ajaks korraks jalga panna ei ole hullu, aga see pole päris mina. Kadestan kõiki, kes viitsivad :D

   Delete
 4. Ma mõtlesin sama, et kas külm ei olnud :D aga ilusate piltide nimel võib eks :) Ja täiega tuli suvetunne sisse nüüd!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei olnud külm. Mul alati nii, et kui pildistamise ajaks jope ära võtan, siis tuleb mingisugune mõnus hasart sisse, sest naudin pildistamisi väga :)

   Delete
 5. Väga väga head pildid, kiitus fotograafile! Riietus näeb ka super mõnus välja ja tõesti, neid pilte vaadates tundub, et elame absoluutselt erinevas kliimas :D:D aga mõistan, mul sama, ei taha üldse neid mantleid piltidel kanda enam, aitab küll juba :D

  ReplyDelete
 6. This is totally my style! Everything is on point:)
  xx
  http://putitallonme.com/

  ReplyDelete