Pages

Search:

Feb 10, 2016

RIVER ISLAND x MILITARY GREEN DENIM


Neutraalne helesiniste teksapükstega look jäi esmaspäeva. Nüüd janunesin River Islandis millegi muu ja teistsuguse järele. Teate, mis minu garderoobist puudub? Üks korralik trench coat. Kui teistes komplektides lähtusin teksapükstest, siis seekord sai riietus loodud mantli ümber. Olles sõjaväe rohelise paadunud fänn, siis tunduski see ka ainuõige valik. T-särgilt on piilumas ka leopardmuster, mille pruun toon on esindatud ka seemisnahksel kotil. Jalas patseerivad ühed minu absoluutsed lemmikud: pahkluuni ulatuvad saapad, mille madal konts kisendab mugavuse järele. Õhtupoole on midagi ilusat oodata ka Anna blogis, mina olen valvel!

8-21.02 on River Islandis kõik teksapüksid -20%!

 River Island jeans / t-shirt / trench coat / bag / boots

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

12 comments :

 1. Vaatasin neid pükse just eile, meeldib see pikk lukk jala siseküljel :P

  ReplyDelete
 2. Mulle meeldib väga see trench coat - väga ilus värv. Ja sul on väga äge soeng, sobib hästi! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, selle värv võlus ka minu! Kusjuures, see soeng on ka üks minu lemmikuid! Kui mu elukaaslane minust pildid tegi, siis tema reaktsioon oli ''selle soenguga teedki pildid?'' xD

   Delete
 3. Terve outfit on nii mõnus, aga eriti meeldivad need püksid ja jakk 😍

  ReplyDelete
 4. Niiii mõnus komplekt, kott on lemmik ja soeng on ülituus! :o

  ReplyDelete
 5. Liitun kiiduga! Eriti kihvtid püksid, mu mäletamist mööda on sul nahksed ka sellised, kus selline äge läbiõmmeldud osa (need nahkpüksid ma varastaks sult kohe....) ja mantel on super chic! Eelmise postituse outfit on ka hästi hästi ilus, ma ei hakka eraldi seal all kirjutama :P Sulle sobivad super hästi sellised pastelsed ja heledad toonid :)

  ReplyDelete
 6. See on selline tüüpiline soeng, mis hetkel tundub lahe, aga siis umbes kümne aasta pärast häbened maa alla :D :D Mulle väga meeldib see trench ja su tumedad huuled, pildid on ilusad! Asja grungemaks ajades leiaks siin komplektis teistsugune/teises toonis kott ja choker-stiilis kaelaaksessuaar minu arvates ideaalselt oma koha.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahhaa, ma ilmselt olen see vend, kes ka 10ne aasta pärast sellise soenguga ringi käib, we'll see :D

   Delete