Pages

Search:

Feb 8, 2016

RIVER ISLAND x LIGHT DENIM


Tänase, kui ka kaks järgmist postitust, toon teieni koostöös River Islandiga. Põnev much? Minule igatahes küll, sest veel eelmisel nädalal sai veidi üle 2h veedetud River Islandis, et komplekteerida kolm pealaest jalatallani riietust. Kuidas sellega hakkama sain, näete nüüd teiegi.

Esimesena kõnetas mind just helesinine teksa. Veidi katkised, just nagu mulle meeldib ning väiksemate kuldsete detailidega. Püüdes hoida look võimalikult šikk ja neutraalsetes toonides, leidsin sinise teksapüksi juurde valge lõhikuga pluusi, helehalli kunstnahast vesti ja kuldsete detailidega tumehalli seemisnahast crossbody koti.

Kiidulaulu väärivad absoluutselt kõik esemed, muidu ei olekski neid ju valinud, kuid kui keegi on maailma mugavamate teksapükste otsingul, siis need on NEED. Istuvad ideaalselt! Ka minu teksapükste virn on nüüd ühe paari võrra rikkam! Juba mul lähebki mõte neutraalsetelt toonidelt rändama ja ilmselt juba homme lähevad helesinised teksad paari pastelse roosa jakiga. Muideks, koos minuga jagab see nädal teksainspiratisooni ka Anna, kes teid juba enda blogisse ootab. 

p.s. 8-21.02 on River Islandis kõik teksapüksid -20%!

River Island jeans / shirt / vest / bag / boots

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM