Pages

Search:

Nov 27, 2015

LINDEX SPRING/SUMMER 2016


Täna toimus Lindexi showroomis kevad-suvi 2016 kollektsiooni uudistamine, kus lisaks ilusatele riietele ja hubasele showroomile sai nauditud ka imetoredat seltskonda. Enim jäid mulle värvidest silma tumedad ja heledad pruunid ja sinised ning must ja valge. 

Südame võitis päris mitu eset. Näiteks, pruun narmastega kott, millest küll hea pilt jäi tabamata, kuid plaanin e-poes ''coming soon'' lehel silm peal hoida (mida ma niikuinii kogu aeg teen). Teiseks, võlus mu pruun mantel, mis oli liigagi pehme ja noh, sobis mulle imeliselt. Nii samuti meeldisid mulle boheemlaslikud valged pitspluusid ja tuunikad kui ka õhukesed helesinised teksapluusid. On, mida oodata kui kõht hapukapsast ja verivorstist täis on saanud!


FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM