Pages

Search:

Nov 24, 2015

ELECTRIC BLUE


On värve, mis mulle kohe üldse ei istu. Minu garderoobist puuduvad need, kas täielikult või leiab mõne üksiku riideeseme. Nendeks on, näiteks sinine, punane ja kollane ning ma mõtlen just neid kärtsumaid ja tumedaid toone, mitte pehmeid ja leebeid. Punasest olen ma juba varem kirjutanud ja püüan sellest enam mitte kõrvale hiilida. 

Sinine ei ole minus varem erilist emotsiooni tekitanud. Olen alati arvanud, et see värv ei sobi mulle. Elektrisinisega on mu pahviks löönud Janni Deler, kes on selle värviga minu jaoks imesid korda saatnud. Tema sinist leiab siit ja siit. Muideks, tegu on ka ühe minu lemmikblogijaga. Esimene elektrisinine ese on nüüd ka minu riidekappi tee leidnud ja olen ääretult rahul. Taaskord märk sellest, kuidas kastist välja astumine mõjutab enesetunnet.

Mohito sweater, boots / Zara jeans / Reserved bag

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM