Pages

Search:

Oct 24, 2015

NEW TOY x NEW LOOKOlin juba trükkinud ''Ma ei ole kunagi pika jutu mees olnud'', kuid siis tuli see kustutada, sest see on eksitav. Jutustada mulle meeldib. Ausõna. Ma võin kogu aeg rääkida maast ja ilmast nii, et suu vahutab, aga neid A4 suuruses kirjatükke minust välja ei pressi. 

Kas panete tähele, et nende piltide juures on midagi teisiti? Võib-olla ei ole seda veel märgata, sest ma alles õpin, aga olen esimest korda peegelkaamera omanik, milleks on Canon 70D kere + Sigma 35mm f1.4 objektiiv. Jah, ma tean, et see kombo võimaldab teha kordades paremaid pilte kui need siin. Selleks tulebki harjutada ja seaded selgeks saada. Vähemalt Annal ja Matisel. Ok, nali! Juba ammu olen tahtnud blogisse paremat pildikvaliteeti ning viimase tõuke andis pildiseeria, mis sai Matisega pildistatud umbes nädal tagasi kella 18 paiku, kus kerge õhtuhämarus tegi piltidega hävitustöö. No more! 

Tänusõnad saadan andekale ja armsale Anete Palmikule, kes kannatas ära kõik minu 1001 geniaalset küsimust fotomaailma kohta ja suunas mind tegema minu jaoks õigeid valikuid. Teise ja kolmandana tänan Anna abikaasat, kes jagas kamaluga tarkust oma naisele, kes omakorda mind sellega õnnistas.

Ilusat nädalavahetust!

H&M sweater / New Yorker jeans / Stradivarius sneakers

Follow me on Bloglovin / Facebook / Instagram

12 comments :

 1. Sa väga meeldid mulle selle patsiga. Mul tütar harjutab iga päev seda Elsa patsi (mingi printsess), seega sa näed välja nagu moodne Elsa :) Ilusat nädavahetust.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aitäh! Mul selle patsiga love/hate suhe. Kui see mul peas, siis jorisen, aga piltide peal meeldib :)

   Delete
 2. Kohe saab aru, et suur hüpe kvaliteedis! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ka elukaaslane viitsib nüüd rohkem pildistada, sest aparaat palju põnevam :D

   Delete
 3. Nii hea kvaliteet on tõesti :) Ja nii mõnus comfy outfit :)

  ReplyDelete
 4. Nii hea meel sinu üle! SUper ilusad pildid, varsti lähme siis koos shootima :)!

  ReplyDelete
 5. Kas teksapüksid veel poes alles ja palju hinnaks neil?:)

  ReplyDelete
 6. Niii ilusad pildid! Ja ma olen ka mõelnud oma hübriidile uue objektiivi ostmisest või siis hoopis jah.. päris peegli soetamisest (või siis jõuluvanale kirjutamisest) ja su pildid panevad mind ju nii palju rohkem neid uusi asju tahtma!!

  BOWTIE DIARY

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aitäh! Ma niiii rahul uue kaameraga, oli seda väljaminekut väärt! Ainus, mida taga igatsen, on aparaadi kergus :D

   Delete