Pages

Search:

Oct 26, 2015

BLACK & WHITE x OVERSIZED


Musta-punase kontrasti fänn ma ei ole varem olnud, kuid siin ma nüüd olen, valge koos minuga. Huvitav on see tunne, kui kannad midagi oma mugavustsoonist väljapool. See H&M kampsun on minu ainuke punane riideese. Punast esineb veel tartan pluusis, kuid see ei lähe arvesse. Ka heledad juuksed toob see kenasti esile ja selle üle ju ometi nuriseda ei saa. Tundub, et vajan oma ellu lihtsalt veidi rohkem punast.

H&M coat, cardigan / Only jeans / New Yorker vest / Mango blouse / Mohito scarf / Reserved bag, boots / Asos earrings


Follow me on Bloglovin / Facebook / Instagram

8 comments :

 1. Oiiiii, see on üks ERITI mõnus kombo! Mina punast riietuses väga ei armasta, aga hakkan ka viimasel ajal üles sulama. Joeli surfipüksid ja kampsun vaikselt mõjutavad ja Sinu überkihvti outfiti vaadates tundub, et pole sel punasel häda midagi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaha, jaa, mul sama! Järgmistel kordadel ei vaata enam punasest suure kaarega mööda :)

   Delete
 2. Mulle nii meeldib, et sa oled tagi peale veel selle kampsun-mantli pannud!

  BOWTIE DIARY

  ReplyDelete
 3. Väga väga meeldib sinu outfit

  ReplyDelete