Pages

Search:

Jun 3, 2015

HOME / living room inspiration

Veidi raske on trükkida ja sõnu ritta seada, sest ärevus sees on lihtsalt nii suur. Need, kes mu blogi facebookis jälgivad või minu instagrami @suvimariliis, teavad, et koduga Kalamajas on hüvasti jäetud ning uus etapp elus on alguse saanud. 
Kalamajast lahkumine oli nii bittersweet, et ei teadnud, kas nutta või naerda. Sealne üürikorter, milles elasime peaaegu aasta, kasvas südame külge. See oli minu ja Matise esimene ühine kodu, kuhu suvel võtsime omale ka maailma armsa Joffe. See korter oli kõik, mis ma kunagi unistasin: suured aknad, valged seinad, avar, merevaade, park maja vastas jne. Sellest aastast jäid mulle ilusad mälestused ja olen nende eest meeletult tänulik!
Aga, veidi põnevamatel teemadel: olen taaskord nõmmekas! See paik on südames juba ajast ja arust. Seal olen kunagi üles kasvanud, seal on minu isa ja seal on minu vanavanemad, nagu ka Matise omad. Harjumist vajab mõte, et mul on nüüd aed. Isegi seda välja kirjutades, ei ole see mulle päris kohale jõudnud. Uues kodus, Nõmmel, oleme sees elanud alates 31. maist.
Olen juba mõnda aega kogunud inspiratsioonipilte, sest ehitus on kõik veel ees. Ma ei anna pead, et kõik tuleb selline, nagu räägin, kuid vähemalt tean umbes-täpselt, mida soovin. Ainus, mis kindel, on maas olev tammepõrand. Tellitud on valged puitaknad. Seinad tulevad heledad, toon on valimata, kuid panustan värvidele esimesel kahel pildil. Tumehall ja lilla diivan näevad lihtsalt nii laitmatud välja. Ruumi on õnneks kahele. Lisaks erinevatele hallidele varjunditele meeldivad mulle elamises pastelsed toonid, eriti lillakad ja aprikoosikarva kreemjad värvid.
Igal pildil leidub midagi, mis mulle väga meeldib ning loodan kogu protsessi vältel ikka pea selge hoida! Tulemas on veel inspiratsioonipostitus köögist, magamistoast,  vannitoast, rõdust ja ehk ka aiast, sest noh, grillinurk peab ju olema i-de-aalne! Muljetada on veel palju, kõige peale kohe ei tule, seega on kõik küsimused oodatud!
Photo credit homedit.com & homepolish.com
Follow me on Bloglovin / Facebook / Instagram

14 comments :

 1. Äkki räägid lähemalt? :) Kas ostsite enda kodu, millest selline otsus, miks Kalamajast ära jne? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ostsime, sest pakkumine oli nii hea. Mingi aeg vaatasin ka pakkumisi Kalamajas, kuid ei leidnud seda sobivat. Pikemas perspektiivis leian, et Nõmme on rohkem meie, arvestades, et lähedasemad inimesed ka kõik seal :)

   Delete
 2. Võiksid siis uue kodu pilte praegu ka lisada, siis oleks hiljem põnev võrrelda :) samuti rohkem rääkida mitme toaline jms

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aitäh idee eest! Järgmisesse inspiratsioonipostitusse lisan rohkem infot juurde! Usun, et ma praeguse seisukorra pilte avalikult ei jaga, austusest eelmise omaniku vastu, kuid ehk mingeid protsessi pilte jagan tõesti kui kõik toad tühjaks tassitud enne värvimist vms :)

   Delete
 3. Nii hea meel Sinu üle! No ja Joffel on nüüd AED! :) Enne ja pärast pildid oleks jaa väga lahedad vaadata. Mhmh, lilla diivan on tuus.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaaa jaa, Joffe on ka rahul! :) Ma ei taha mõeldagi kui kaua enne aega läheb, et midagi valmis hakkaks saama, kuid püüan siis seni protsessi nautida :D

   Delete
 4. oo, väga tuus! kas kolisite korterisse või oma majja? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. 1. korrusel on kaks pere ja 2. korrus on meie. Näeb välja elumaja, mitte nagu kortermaja :)

   Delete
 5. Milline armas uudis, palju õnne päris enda pesa soetamisel! Ma vaatan nende inspiratsioonipiltide põhjal, et meil on üsna sarnane maitse, see lilla diivan jääb mind üsna kindlalt nüüd kummitama :D Seega kindlasti jään ka jooksvalt kodu-uudiseid ootama/huviga lugema :)

  ReplyDelete
 6. Jee, palju õnne! Kusjuures lilla ja halli combo on sisekujunduses tõesti lahe, aprillis peatusin Helsingis täpselt nendes toonides hotellitoas ja see oli vist kõige ägedam tuba, kus ma kunagi maganud olen!
  -P.
  BOWTIE DIARY

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nii tahaks juba sisustamisega algust teha, kuid peab oootama ja ootama ja ooootama :D

   Delete