Pages

Search:

Jun 3, 2015

HOME / living room inspiration

Veidi raske on trükkida ja sõnu ritta seada, sest ärevus sees on lihtsalt nii suur. Need, kes mu blogi facebookis jälgivad või minu instagrami @suvimariliis, teavad, et koduga Kalamajas on hüvasti jäetud ning uus etapp elus on alguse saanud. 
Kalamajast lahkumine oli nii bittersweet, et ei teadnud, kas nutta või naerda. Sealne üürikorter, milles elasime peaaegu aasta, kasvas südame külge. See oli minu ja Matise esimene ühine kodu, kuhu suvel võtsime omale ka maailma armsa Joffe. See korter oli kõik, mis ma kunagi unistasin: suured aknad, valged seinad, avar, merevaade, park maja vastas jne. Sellest aastast jäid mulle ilusad mälestused ja olen nende eest meeletult tänulik!
Aga, veidi põnevamatel teemadel: olen taaskord nõmmekas! See paik on südames juba ajast ja arust. Seal olen kunagi üles kasvanud, seal on minu isa ja seal on minu vanavanemad, nagu ka Matise omad. Harjumist vajab mõte, et mul on nüüd aed. Isegi seda välja kirjutades, ei ole see mulle päris kohale jõudnud. Uues kodus, Nõmmel, oleme sees elanud alates 31. maist.
Olen juba mõnda aega kogunud inspiratsioonipilte, sest ehitus on kõik veel ees. Ma ei anna pead, et kõik tuleb selline, nagu räägin, kuid vähemalt tean umbes-täpselt, mida soovin. Ainus, mis kindel, on maas olev tammepõrand. Tellitud on valged puitaknad. Seinad tulevad heledad, toon on valimata, kuid panustan värvidele esimesel kahel pildil. Tumehall ja lilla diivan näevad lihtsalt nii laitmatud välja. Ruumi on õnneks kahele. Lisaks erinevatele hallidele varjunditele meeldivad mulle elamises pastelsed toonid, eriti lillakad ja aprikoosikarva kreemjad värvid.
Igal pildil leidub midagi, mis mulle väga meeldib ning loodan kogu protsessi vältel ikka pea selge hoida! Tulemas on veel inspiratsioonipostitus köögist, magamistoast,  vannitoast, rõdust ja ehk ka aiast, sest noh, grillinurk peab ju olema i-de-aalne! Muljetada on veel palju, kõige peale kohe ei tule, seega on kõik küsimused oodatud!
Photo credit homedit.com & homepolish.com
Follow me on Bloglovin / Facebook / Instagram