Pages

Search:

Jun 1, 2015

Drops of Youth by The Body Shop

Juba mitu kuud tagasi kinkis The Body Shop mulle kaks Drops of Youth sarja kuuluvat kreemi. Nendeks olid Drops of Youth pinguldav ja taastav öömask ning Wonderblur
Öömaski kasutades märkasin ma mitut positiivset muutust, seepärast kasutan seda siiani igal õhtul viimase näohooldustootena. Mu näonahk võib kreemidele olla üsna tundlik, mis väljendub selles, et nägu võib jääda pärast kreemitamist kergelt laiguline. Esimesena märkasingi, et mask pigem ühtlustas nahapigmendi. Teiseks, mu nägu on äärmiselt miimikarohke, mis on mu laubale õrnalt tekitanud kolm ilusat kortsujoont (tsau, kortsud!). Hommikuks on need aga tänu öisele maskile palju vähem märgatavamad.
Wonderblur jäi kahjuks unarusse. Kasutasin seda esimestel kordadel hommikuti kõige viimase näohooldustootena, kuid laiskvorstina alati selleni ei jõudnud. Otsustasin kreemile aga uue võimaluse anda mitmel põhjusel. Esiteks, kreemi saades ma ei lugenud karbil olevat kirjeldust korralikult, sest avastasin alles nüüd, et toode lubab väikseid kortsukesi ja poore siluda ja sobib jumestuskreemi alla. Teiseks, see sobib ka kasutamiseks silmaümbruse piirkonnas. Kreem ise oli nahal äärmiselt siidjas ja matistav (hahahaa, lugesin juba, et maitsev). Wonderblur võitis ka Iluguru ''Iluteemant 2015'' auhinna.
Varasemalt olen The Body Shopilt proovinud keha- ja kätekreeme ning dušigeele, kuid nüüd olen kindlasti avatum proovimaks ka nende näohooldustooteid. Minu skeptilisus tuleneb sellest, et aastaid tagasi võitlesin aknega ning naljalt uusi tooteid oma näol ei katseta.
Follow me on Bloglovin / Facebook / Instagram