Pages

Search:

Oct 30, 2014

Sweater for... your dog! // Cedrelle

Teate, paljud naljatavad, et olen oma koera pildistamistega välja koolitanud. Kui ma fotokaga Joffe suunas olen, siis ta tõesti on kui väike modell. Istub, lamab, hüppab ja keerutab. Kord pea ühele poole kaldu, siis teisele. Ütleme nii, et koostöö sujub. Koostöö kolmandaks osapooleks on meil seekord Cedrelle
Joffe praeguste kraadide juures juba väriseb kui paigal seista, näiteks bussi oodates, mistõttu saab ta külmemal ajal, kas siis kampsunit või vesti kanda. Ja noh, halloo, ise kannaks ju ka sellist kampsunit! Nüüd on Cedrellel pimeda ajaks valminud uued helkur kampsunid. Kampsuni sisse on koos lõngaga põimitud helkurpael. 
Saadaval on 4 värvi: neoon kollane, roosa, hall ja lilla. Sviitrit tohib pesta õrnapesu programmiga. Kampsuneid tehakse suuruses XS-M, mille mõõdud leiab Cedrelle kodulehelt. Arvan, et Joffe ehk oma kampsunist välja ei kasvagi, sest need on hästi venivad. Joffe kannab S suurust. Kui sinu koer ei vasta ühelegi kodulehel pakutud mõõtudest, siis anna sellest Cedrellele märku. Ilma ei jää keegi!

* Tehes tellimuse vahemikus 30.10. - 9.11.2014 ja kirjutades tellimuse kommentaaridesse sooduskoodi SUVIMARILIIS, saate emaili peale -10% soodsama hinna!