Pages

Search:

Nov 1, 2014

Lindex & Philips

Lindexi kampsi nähes olid mul lausa ärevusvärinad. See näeb nii cool välja! Mõnus soe, massiivne ja need kihvtid mummud! Aitäh Lindexile, kes minu kampsuni kollektsiooni rikastasid! Külmade ilmade puhul meeldibki mulle leierdamine. Sukad, sokid, suured kampsunid ja sallid. See on aeg, kus neid ei ole kodus kunagi liiga palju.
Paljud on ka uurinud, kuidas siis minu uute Philipsi City Scape kõrvaklappide heli ka on. City Scape kollektsioonis on iga klapp oma nägu ehk siis vast igale maitsele midagi. Mina, kes ma kasutan neid bussis ja näiteks sarju vaadates, võin öelda, et tegu on väga heade klappidega. Kopeerin siia ka Philipsi enda julged sõnad: ''Meie kõrvaklappide heliomadusi iseloomustavad rikkalikud bassihelid, loomulikud kesksagedused ja selged kõrgsagedused. Selline ainulaadne akustiline häälestus hõlmab väga erinevaid eelistusi, nagu ilmnes ka meie tarbjauuringust.'' 
Minu mudeli puhul, milleks on SHL5705, meeldib mulle see, et need on kokku painduvad (piilu pilti), mis tõttu on neid äärmiselt mugav ka väiksemas kotis kaasas kanda. Need on kerged ning sisseehitatud mikrofoni abil saab lülituda muusikalt kõnedele. Kõik omadused leiab siit.
sweater- Lindex / jeans- New Yorker / top- River Island