Pages

Search:

Aug 26, 2014

This is my happy face!

Joffe suu on küll 24/7 mossis, kuid ärgem laskem end sellest heidutada, this is his happy face, too! Joffe oli nii tubli poseerima. Ta magas kaks minutit enne fotode tegemist, mistõttu oli ta veel lihtsalt uimps. Ma loodan, et blogilugejad on suured loomasõbrad, sest Joffe figureerib siin kindlasti edasi. Ärge siis imestage kui ma üks hetk kirjutan kui tublisti ta sööb, kuidas talle ikka kanakonserv maitseb ja kui ta juba 2 kg peaks kaaluma.
Kannan siin ühte oma uuemat jakki, mis pärit Seppäläst. Kui kord seda Lindexi & Seppälä Showroomi mannil seljas nägin, võlus see mu kohe. Läksid mitmed nädalad ja minu omaks ta saigi. Win ja kniks! Hea leid ootas mind Reservedist ja seda uue kella näol. See on mu meelest nii tohutult ilus. Hinnaks ca 20€. Lisaks ilutseb veel käel Lindexi x Jean Paul Gaultieri vähivastane käevõru, mis sobib kellaga ideaalselt. Lihtsad rõõmud. Muu on kõik vana. Isegi Joffe on mul olnud juba rohkem kui nädal.
jacket- Seppälä / pink bracelet- Lindex / t-shirt, pants- Zara / sneakers, sunnies- Stradivarius / bracelet- Accessorize / watch- Reserved