Pages

Search:

Aug 10, 2014

I'm back and happier than ever!

Ma olen tagasi ja rõõmsam kui ei kunagi varem! Loodan, et te mind vahepeal päris ära ei ole unustanud. Varsti kostitan teid ka imeliste Hispaania reisipiltidega! Iga puhkuse ja välismaal viibimise hetk on nii hinnaline, et arvutisse lihtsalt ei jõua, küll aga instagrami (hihiii). Minul on kuuaega puhkust läbi saanud nagu naksti ning ma loodan, et homme tööl meenuvad nii arvuti kui ka mailboxi paroolid.
shirt- H&M / shorts- Bershka / bag- River Island / sunnies, flats- no clue

4 comments :

  1. Nice outfit! Khaki green and blue denim make such a great team :D

    ReplyDelete
  2. Mäletan aega, kui terve mu garderoob koosnes khaki värvist. Ma olin täiesti hull selle järele. Isegi jalatsid olid seda tooni. Mõned aastad ma seda värvi aga ei sallinud, noh liiga palju oli seda korraks. Aga nüüd vaatan seda su pilti ja tekib endal ka tahtmine see värv enda jaoks avastada uuesti :)

    ReplyDelete
  3. Ui, mõnusad puhkuse pildid on vägagi oodatud (:

    ReplyDelete