Pages

Search:

Jul 18, 2014

Too much pretty By Katriin

Ühel päeval saabunud e-kirja lugedes ei tahtnud naeratus kuhugi kaduda. Kuidas ta oleks saanudki, kui ühes kirjas on nii palju head?! Mind ootas ees üllatus äärmiselt andekalt Katriinilt. Teda isiklikult ei olnud ma varem kohanud, kuid tema akssessuaare olin tähele pannud näiteks instagramis. 
Katriini meisterdatud lilledest peavõru valmis eritellimusena. Saatsin talle pildi oma maani heledast seelikust, millega oli mul plaanis vastu võtta kolmepäevane talupulm. Lillepärg tuli absoluutselt ideaalne! Ka karp ise on tema endi kätetöö. Ütlesin ka Katriinile, et kummist peapaelad mul peas ei püsi. Alati ei joppa ka peavõrudega, sest tunni mõõdudes võib kõrvade tagant pitsitama hakata (ma ei ole ainuke, eks!?). Sellega aga veetsin mitmed päevad ning kiidusõnu kogunes küll igast ilmakaarest. Mida ma ikka jutustan. Vaadake ise ja piiluge kindlasti ka By Katriin facebooki lehele!