Pages

Search:

May 6, 2014

Tule weikima suveparadiisi!

Need, kes on mu blogi ja instagrami (suvimariliis) kauem jälginud, teavad, et suveparadiis on olnud wakepargis! See suvi on parke lausa 2: Harkus ja uus park Männikul! Pargis on alati olnud omamoodi eriline aura. Seal viibides oled justkui kõigest välja lülitunud. Sport, vesi, päike, liiv, muusika, palju jäätist, batuut, vesirattad, imelised inimesed, uued ja vanad sõbrad- kõik need haaravad su endasse. Paistku päike või müristagu äike, seal juba igav ei hakka. Ma kujutan juba ette, kuidas kolmas suvi end 99% vabast ajast pargis kudrutamas leian.
Muideks, suvel alustavad ka taaskord wake-i trennid! Täiskasvanute grupp on juba küll täitunud, kuid nüüd tuleb oma nooremad õed-vennad, sugulased ja muidu coolid noorukid (7-19. a.) kinni püüda ja parki tuua! Trennidesse saab end registreerida SIIN! Enne vettehüpet vaata ka kindlasti õppevideot!
Selleks, et suveparadiisiga end kursis hoida, saa pargi sõbraks SIIN! Kui hirm on naha vahel, siis tule piilu alguses põõsa tagant. Usu mind, sa ei taha enam sealt ära minna.
Sõidab mu härra Matis ja pildistas Oskar Shanin