Pages

Search:

May 26, 2014

My week with New Yorker // vol1/5

Just nimelt! Tänasest reedeni toon teie ette viis erinevat outfiti, mis olen kõik valinud New Yorkerist! Pakkumisest lugedes vajus karp ''veidi'' lahti ning vaevalt keegi selle üle pikalt mõtlema jääks. Minu jaoks oli see äärmiselt kihvt väljakutse ja võib öelda, et tundsin end isegi premeerituna. 
Postimaja New Yorkeris veetsin peaaegu kolm tundi! Esialgu oli idee teha 5 täiesti erinevat looki. Too päev, enne poes käiku, sain ka Annaga kokku ning rääkisin talle oma õhtusest plaanist ja nii uskumatu kui see ka pole, ta viitsis ja lausa tahtis minuga kaasa tulla. Neli kätt asjade tassimiseks on ikka etem kui kaks. Selleks ajaks kui Anna pidi ära minema, oli meil valitud 4 komplekti. Pood ei olnud veel aga otsast otsani läbi kammitud ja pärleid aina leidus. Mingi hetk taipasin, et kahe tunni ''töö'', mis Annaga tegime, oli võtnud uue näo. Minu näo. Mitmeid riideid proovides tundsin end kui võõrkeha ja otsustasin siiski endaks jääda. Lõpuks valisin täpselt sellised esemed, mis mind enim kõnetasid ja milles tundsin end hästi ja eelkõige iseendana. Kui poodlemine tehtud, saatsin Annale sõnumi, et ka temal on nüüd, mida oodata.
Ma üritan nüüd nii, et ma igas postituses see nädal ei ütle, et ''See on mu lemmik!''. Tõsi on aga see, et tunnen end niivõrd hästi neis kõigis. Esemeid on rohkelt, seega on neid ka põnev kombineerida. Nendes lohvakates teksades ja maikas on raske end kehvasti tunda. Viisakamaks väljanägemiseks on ka funktsioon pintsakul. I'm good to go aga ära sina veel mine..
Püsige see nädal minuga, sest lõpus on midagi, millest te vast ilma jääda ei tahaks. Seni loodan, et saate inspiratsiooni, sest võib-olla veab teilgi ning nähtud esemed tulevad kasuks (wink wink)!
From head to toe wearing New Yorker.