Pages

Search:

Mar 30, 2014

British Hair @ Salon+

Reedel oli mul au käia Salon+ Briti salongiõhtul, kus esitleti British Hair juuksehooldusbrändi. Salongi juuksurid olid valmis kõigile soenguid tegema, alustades peapesu ja massažiga ning lõpetades kauni viimistletud soenguga. Lisaks tutvustas Anu Lensment silmatorkavat briti moelavade ja tänavamoodi ning kohal oli ka Karaja meeskond, kes tutvustas hetke meigitrende.

Mida erilist pakub professioonaalne British Hair sari?
Tooted sisaldavad unikaalset Botani-Q Complex'i, mis sisaldab järgmisi looduslikke komponente:
  • Kinoa ehk tšiili hanemalts: läbib juukse pealmise kihi, sarvkesta ning tungib sügavamasse kihti, et taastada juukse struktuuri sügavuti.
  • Kookose alkaanid: annab juustele läiget, silub neid ilma raskeks muutumata.
  • Moringa seemnete ekstrakt: tugevdab juukseid ja kaitseb neid UV kiirgusest ja kuumtöötlusest tingitud kahjustustest.
Bristish Hair tooted EI sisalda:
  • SLS, Sodium Lauryl/Laureth sulfaate, Ftalaate (nahka ärritavad ja toksilised ained), Parabeene, Nafta destillaate,  Mineraalõlisid (poore ummistavad ained), Formaldehüüde, DEA/TEA, Diethanolamine/ Triethanolamine, BHA/BHT (toksilised antioksüdandid), Propylene Glycol (toksiline kemikaal). Tooted ei ole testitud loomade peal.
Kingiks saadud Stylishly Sleek juukseid taastav ja siluv tootekomplekt sisaldab: 
  • Reconstructive Strengthening šampoon- õrnalt niistuav, parabeenivaba šampoon, mis taastab ja niisutab juukseid. Kaitseb juuksevärvi tuhmumise eest. Šampoonis sisaldub unikaalne taimeproteiini kompleks aitab säilitada juuste tervist ning annab loomuliku läike. 
  • Reconstructive Strengthening palsam- värvikaitsega, parabeenivaba juukseid niisutav, toitev ja kaitsev juuksepalsam. Silub juukse sarvkesta, lisab pehmust ja aitab vältida juuste katkemist. Palsamit võib kasutada ka maskina, lastes sel pikemalt mõjuda. 
  • Crowing Glory Creme- siluv juuksekreem, mis muudab juuksed siledaks ja kauniks. Tagab imelise läike, tõrjub kahu ja sobib suurepäraselt juuste sirgendamiseks. Parendab juuste tugevust ja elastsust ning muudab juuksed tervemaks. 
Lõhn ja tunne pärast peapesu on täpselt selline kui oleks äsja salongist välja astunud. Muudkui katsuks ja nuusutaks oma kiharaid! British Hair toodete ja hindadega saab tutvuda ka Salon+ e-poes!