Pages

Search:

Mar 19, 2014

Biotherm // näohooldus

Minu juuksehooldus juba sai põhjaliku kajastuse ning nüüd on näohoolduse aeg! Käsil on mul teine ring Biothermi toodetega. Ma ei oleks üllatunud kui ka kolmanda ringi aeg kätte jõuaks. Tean aga, et kindlasti soovin proovida L'Occitane tooteid ja Nurme Seebi sügavpuhastavat näoseepi.
 • Hommikul: kasutan näotoonikut ja silmakreemi, millel on otsas kolm metallkuulikest, mis ühtlasi masseerivad silma ümbrust. Silmakreemi hakkasin aktiivselt kasutama umbes aasta tagasi.
 • Õhtul: kasutan kreemjat mahapestavat näopuhastusvahtu ja toonikut. Aegajalt ka põskedel ja otsaesisel niisutavat kreemi, eriti just külmemal ajal.
Kord kahe või kolme nädala jooksul teen ka koorimist. Tihedamini ei koori, kui, siis pigem harvemini. Liigne koorimine võib nahalt eemaldada kaitsekihi. Näopuhastusvahust ja toonikust on mul ka mini versioonid, mida on hea täita kui täissuuruses tooteid ei soovi kaasa võtta.

Mida teie näohoolduses kasutatate? Kas olete kindlale tootele püsima jäänud? Mida proovida sooviksite või soovitate?

7 comments :

 1. Olen kuulnud selle firma kohta. On muidu head tooted? Oled rahule jäänud?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mina olen väga rahul, sellest ka teisele ringile minek! Varsti juba peabki otsustama, kas tuleb ka kolmas ring või proovin vahepeal ka midagi uut.

   Delete
 2. Mina kasutan Avene näopuhastustooteid ja olen väga väga rahul!

  ReplyDelete
 3. no tänu sinule peab vist kaaluma esimesele ringile minekut nende toodetega :D

  ReplyDelete
 4. Kust saaks ned tooteid soodsa hinna eest soetada?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mina olen neid ostnud Tallinna Kaubamaja ilumaailmast ja Stockmannis on need ka olemas. Rohkem ise uurinud ei ole.

   Delete
 5. Mina kasutan Nurme Seebi sügavpuhastavat näoseepi ja olen väga rahul. Puhastab naha super hästi! :)

  ReplyDelete