Pages

Search:

Feb 11, 2014

Moebrunch @Zero

Eelmine nädal õnnestus mul käia inspiratsioonist pakataval moebrunchil a.k.a. disainerite peol. Pop-up moepoes kui ka showroomis ZERO olid oma loomingut tutvustamas ja esitlemas mitmed andekad disainerid, näiteks New Vintage by Kriss, Kätlin Kaljuvee, #jonurm, Lowi Vi, VARKKI, Mare Kelpman, Mokoko, Kärt Põldmann, Jukocute, Piret Loog, MiNU, Diana Arno, Iris Janvier, LÄHEB, Svetlana Puzorjova, B.l.u Jeans, One Wolf. Kõike kahjuks piltide peale haarata ei saanud, kuid kindlasti soovitan veel head lugemist disainerite kui ka nende loomingu kohta SIIN, lisaks on ka kõik all nimetatud brändid lingitud.

Kätlin Kaljuvee - kaunid prindid ja Valhalla 100% loodusliku sojavaha ja eeterliku õliga teraapial põhinevad lõhnaküünlad.
MiNU - maailma coolid teksad, millele lisaks armusin valgesse 100% siidjasse õhulisse särki.
Jukocute - vapustavalt originaalsed nahast kotid, mis igakord üllatavad uudsete ja hästi välja mõeldud detailidega.
New Vintage by Kriss - kirjeldamatult kaunid aksessuaarid, mida olen omale juba ammu igatsenud. Suurimateks lemmikuteks on ''Time to rock'' käeehe ja ''Drop it like it's hot'' kaelaehe.
Lowi Vi - julge, õrn ja naiselik, kuid samas põhjamaiselt karge, kus leidub huvitavaid lõikeid, värve ja mustreid kui ka musta ja valget.
 Läheb - klassikalised, väljapeetud ja naiselikud lõiked.
Piret Loog - ajatud ja minimalistlikud nahast kotid, mis püüavad pilke omapäraste vormidega.
Mokoko - nahast käekaunistused kui ka praktilised kotikesed, näiteks vöö või pükste külge riputamiseks.
Mare Kelpman - boheemlasikud vormid ja mustrid, mis võlusid mind kohe.
Suur aitäh ürituse kutse eest ja nüüd kõik Moetänavale (Veerenni 24) uudistama!