Pages

Search:

Feb 25, 2014

Leather jacket & tartan scarf- can I be more pleased?!

Ma reaalselt ei tea, kus kohast alustada ja paneb lausa punastama, et asja armastus nii suur võib olla. Igatahes, minu uus jakk Mangost! Käisin seda aegajalt luuramas ja suu jooksis vett, aga miski hääl minust sai võitu, kes arvas, et mul ei ole seda tagi vaja. Täitsa juhmard ikka küll. Nüüd, kus ma selle omale koju tõin, on tunne ikka väga hea. Minu jaoks veel nahktagi ilma ei ole (olen külmavares), kuid nii või naa kannan ta ri-ba-deks. Sall Accessorizest karjus ka kui mind nägi ''ma sobin su uue jakiga nii hästi, take me home!'' Ok, enne kui ma päris soodaks lähen lasen teil nende võlus ise veenduda ja ma ikka ei usu oma silmi, et mul on tukk.
Can't get enough of my new leather jacket from Mango. It's still a bit cold outside, at least for me, but I had to show you my new love. Oh, and also the tartan scarf that I got from Accessorize. I adore this combo! I also think that this leather jacket makes everything look good. Even me with my bangs.