Pages

Search:

Feb 6, 2014

Khaki leather jacket from Sheinside

Mõned päevad enne jõule tegin oma esimese sheinside.com tellimuse tänu krediidi võitmisele. Täpselt neli nädalat hiljem sai telefon piiksu, et pakk on mind postkontoris ootamas. Ohh, seda rõõmu! Kõik kolm tellitud eset kenasti pakitud. Kõige enam ootasin nahktagi ja seda näetegi esimesena. Kohe ei teagi, kus kohast alustada. Öelgem siis kohe ära, et ma vist olen ikka tohman küll. Vaatasin, et jakil on Zara silt ja eeldasin, et ega siis midagi nii valesti ikka minna ei saa. No, sai küll. Minu S suuruses jakk on ikka üpris kitsas. Samas, nagu ma juba ütlesin, ise olen ka tolvan, et end mõõdulindiga mõõtma ei asunud. Zarast oli küll asi kaugel, silt on neil seal niisama peibutiseks, ega päris jakil seda ei ole. Ehk siis hiina mõõdud to the max. Nii siis, nahktagi on veidi kitsas, lühike ja igatepidi paha. Suveõhtul vast ikka kannan ja ega kampsun vms sinna alla ei mahu, ooo ei. Vähemalt ei pidanud ma selle eest maksma ja oma raha ma sinna kindlasti ei kulutaks. Andke andeks, võib-olla ma ei oleks pidanud nii negatiivne olema, aga ma olen pettunud. You feel me?
Nüüd, kus mu pahameel sai valla, vaatan piltide pealt, et pole asi nii hull midagi. Kannatab kanda küll ''hahahaa''!
khaki leather jacket - Sheinside

9 comments :

 1. Sheinside on puhta Hiina toodang koos Aasia suurustega - ise pean alati end mõõtma, kuna S/Mi kandes sobib kord Aasia M ja kord Aasia L :)

  Aga jakk näeb minu arust täitsa korralik välja - soojemate kevadilmadega või jahedamate suveilmadega kindlasti kulub marjaks ära.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ma arvasingi, et Hiina toodang, aga kui nägin Zara silti siis justkui lootuse säde süttis mu sees, aga kui niisama saab siis võtab ikka ja kannab ka :)

   Delete
 2. Piltide peal näeb see tõesti täitsa mahe välja (: Tellisin mõned aastad tagasi endale ühe Hiina lehe pealt kleidi ja noh, sain seda paar korda pluusina (just nii) kanda kuni igaltpoolt niidid välja lendasid :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaha, hea, et see piltide pealgi hea välja näeb! Ok, võib-olla ma veidi liialdasin, aga mu ootused olid lihsalt liiga kõrged :/

   Delete
 3. Piltidel näeb küll seljas ilus välja, sobib Sulle :)

  ReplyDelete
 4. See esimene pilt on lihtsalt imeline!

  ReplyDelete
 5. Mina liitun ka eelkõnelejatega ja kiidan aga takka, et seljas näeb ju vägagi kena välja. Nende Hiina riietega on jah nagu on.. Ise sain mõni aeg tagasi väga ilusa kampsuni aga õlad on ikka väga vales kohas, aga no mis teha.

  Seda ka, et need prillid sobivad sulle kui valatult!

  ReplyDelete