Pages

Search:

Feb 6, 2014

Khaki leather jacket from Sheinside

Mõned päevad enne jõule tegin oma esimese sheinside.com tellimuse tänu krediidi võitmisele. Täpselt neli nädalat hiljem sai telefon piiksu, et pakk on mind postkontoris ootamas. Ohh, seda rõõmu! Kõik kolm tellitud eset kenasti pakitud. Kõige enam ootasin nahktagi ja seda näetegi esimesena. Kohe ei teagi, kus kohast alustada. Öelgem siis kohe ära, et ma vist olen ikka tohman küll. Vaatasin, et jakil on Zara silt ja eeldasin, et ega siis midagi nii valesti ikka minna ei saa. No, sai küll. Minu S suuruses jakk on ikka üpris kitsas. Samas, nagu ma juba ütlesin, ise olen ka tolvan, et end mõõdulindiga mõõtma ei asunud. Zarast oli küll asi kaugel, silt on neil seal niisama peibutiseks, ega päris jakil seda ei ole. Ehk siis hiina mõõdud to the max. Nii siis, nahktagi on veidi kitsas, lühike ja igatepidi paha. Suveõhtul vast ikka kannan ja ega kampsun vms sinna alla ei mahu, ooo ei. Vähemalt ei pidanud ma selle eest maksma ja oma raha ma sinna kindlasti ei kulutaks. Andke andeks, võib-olla ma ei oleks pidanud nii negatiivne olema, aga ma olen pettunud. You feel me?
Nüüd, kus mu pahameel sai valla, vaatan piltide pealt, et pole asi nii hull midagi. Kannatab kanda küll ''hahahaa''!
khaki leather jacket - Sheinside