Pages

Search:

Jan 23, 2014

Studs- can't get enough!

For the love of god, i adooooore bracelets... and studs... and leather... and black! Töötades kesklinnas, on see minu puhul tahes tahtmata vältimatu, et kaubanduskeskusest läbi käin, kas siis lõuna ajal või pärast tööd bussiterminali minnes. OK, aitab vabandustest. Ehk siis nagu näha, olen ma ostnud omale uue käevõru. Mulle ei meeldi sõna käevõru, see tundub kuidagi nii... kohmakas? Igatahes selle käeehte (mitte, et see sõna nüüd paremini kõlaks) soetasin Mangost, kus oli suur ale (kahjuks ma ei tea, kas seal veel aled on, sest olen suutnud end sealt veidi aega eemal hoida, god knows how long this will last). Kuna mul on maailma pisikesed käed, siis ma ei saa kunagi neid käevõrusid osta, kus ise suurust reguleerida ei saa. Lisaks kuldsetele neetidele ja mustale nahale olidki trukid veel üheks võidumeheks!
PS: Juba sel pühapäeval toimub kingiloos! Loosi postituse leiad SIIT!