Pages

Search:

Jan 19, 2014

new Biker boots // Siison.ee

Viimasel ajal kipun aina tihedamini Siison.ee lehel ringi kolama. Esiteks, seal leidub suurepärast kraami. Teiseks, on Siison võitnud minu täieliku usalduse. Varasemalt olen sealt tellinud tooteid juustele, Joik küünlaid, Nurme Seebi jne, kuid riideid pelgasin ostukorvi lisada. Mu silmi köitsid juba ammu kaks paari saapaid. Teised, millest mul pilte ei ole, on nähtavad SIIT. Hetk, kui avastasin, et mõlemad paarid on allahinnatud, ei olnud enam aega mõelda ka, ainult tegutseda. Tellisin omale kaks paari, mõlemad suuruses 37. Kahjuks aga teine paar jäi mulle suureks. Ei aidanud ka see, kui ostsin neile sisse number suuremad tallad. Mul oli äärmiselt kahju, kuid olin sunnitud teise paari tagastama. Usalduse võitis Siison just sellega, et tagastatud kaup võeti ilma igasuguse probleemita vastu ja raha tagastati. Pean tunnistama, et praegugi ilutsevad mul soovikorvis kaks toodet. Ma ei tea, mida ma ootan!?!
saapad- Siison 24.50€  (saadaval SIIN)
26. jaanuarini käib kingiloos SIIN!