Pages

Search:

Nov 21, 2013

ROARR // ootd

Kord sai tabatud sombuse ilma vahele hommikuse meeldiva valguse ning kasutasin härra Taimerit. Härra Taimeriga ei saa me kohe üldse läbi ja koguaeg pean oma rumalusest tema peale vihastama. Miks? Sest ma pole veel selle kaamera puhul aru saanud, kuidas ta küll tabaks taimerit kasutades ära, et ta võiks mind teravustada, mitte aga kõike muud mu ümber. Nagu siililegi selge, on mul 10 sekundit aega paigale joosta ja silm lahti hoida, aga miskipärast ei leia kaamera mind siis enam ülesse. Kohe aga kui tekib see aeg, siis hakkan end katsetades harima!
Juhul kui ma tundun teile pildil võõras, siis on see tingitud sellest, et olen siin üpriski meikimata. Ainsad tooted, mida kasutasin oli Make Up Store brow seti heledam toon kulmudel ning Maybelline Fit Me peitekreemi sinistele silmaalustele. Sellise ''palja'' näoga olengi ma tegelikult enamuse ajast, kui just ei ole üritusele minekut.
pluus, mantel- Zara / püksid- Mango / vöö- H&M 
Juba 24. novembril loosin kingi võitja, kui soovid veel osa võtta, siis saad seda teha SIIN!