Pages

Search:

Nov 19, 2013

Batcat // new in

Külm veel päris ei näpista, kuid me kõik teame, et see hommik/päev/õhtu ei ole enam kaugel, kus külmataat ajab salli sisse ropendama. Nii ma siis käisingi ühel õhtul läbi mitmed ja mitmed ja veelkord mitmed poed ja ma ei leidnudki omale sellist jopet/mantlit nagu vaimusilmas ette kujutasin, millel oleks pidanud olema ka ilmatuma vinge, suur ja soe kapuuts, mille sisse ma saaks lihtsalt tormi eest peitu pugeda. Tuju oli nigel kuni selle hetkeni mil kohtasin Batcati! Miks oli üks särk minu jaoks nii suure tähendusega? Aegajalt tuleb ette kordi, kus küsitakse, kas mul on koduloomi. Kasvasin küll koeraga üles, kuid teist koera seni veel võtnud ei ole. Olen absoluutne koerainimene. Kassid on ka armsad ja nii, aga nad ei ole minus kunagi seda Miskit tekitanud, mida koerad pakkuda suudavad. Tagasi aga küsimuse juurde- kas mul on koduloomi? Peale seda vaikin ebalevalt nagu justkui ei suudaks ära otsustada, et kas mul siis on või ei ole?!? Põhimõtteliselt nagu on, sest aegajalt elan ka oma parima sõbranna kodus, kes ise viibib Taanis ning Lucy on juba ka täitsa minu kiisu. Vähemalt nii mulle meeldib mõelda ja nii ma tunnen. Kui ma mõned päevad olen Lucyst eemal olnud, siis tahestahtmata ronib igatsus põue. Lucy on seni ainus kiisu, kes on mul sügaval südame sopis ja juba ma seda friiki igatsengi. Seda t-särki nähes meenusid mulle aga kaks kiisut. Lisaks Lucyle meenus mulle Anna kiisu Sofia! Miks? Sest ma olen jumala kindel, et nad on mingit pidi sugulased, sest nad on niiii sarnased!
pluus- Springfield / kaelakee- Bershka
PS: 24. novembrini on käimas KINGILOOS!