Pages

Search:

Oct 21, 2013

Tallinn Fashion Week- võida endale ja kaaslasele piletid!

Tänu Fizz Fashionile on mul võimalus kahele blogilugejale ja teie kaaslasele kinkida piletid Tallinn Fashion Weekile! Fizzi brand ei vaja Eesti turul vist kellegi tutvustamist. Kodumaise siidrina soovitakse toetada kohalikke andekaid tegijaid – spetsiifilisemalt moe- ning disainivaldkonda. Esimeseks suuremaks aktsiooniks oli ERKI moeshow, olles ürituse peasponsor. Seekord aga toetatakseTallinn Fashion Weeki.
Seitsmendat korda aset leidev mastaapne moeüritus Tallinn Fashion Week kogus eelmisel aastal üle 4000 moehuvilise ja leidis laialdast meediakajastust. Põhiprogrammis on 12 etendust, milles osaleb 20 moekunstnikku ja Kuldnõela gala 26. oktoobril, kus esinevad kolm Hõbenõela ja kolm Kuldnõela nominenti.
Lisaks põhiprogrammile saab olema moodi ka näituse kujul, moefilmi eellinastus koostöös PÖFFiga ning järelpeod, mis pakuvad meelelahutust mitmetes uudsetes ja põnevates toimumiskohtades üle linna. Programmiga saad tutvuda SIIN!

Piletid on võimalik võita kahele üritusele:
25.10 21.00 Piret Ilves, Riina Põldroos / SUUR SAAL
26.10 20.00 Kätlin Kaljuvee ja Stuudio Nahk / VÄIKE SAAL

Loos toimub minu blogi ametlike lugejate vahel. Seda saad teha paremal pool blogi ääres klikkides Follow this blog with bloglovin või Join this site. Teiseks peaksid külastama Fizz Fashioni FB lehte, mida saad teha SIIN ja klikkides Like/Meeldib! Seejärel jäta kommentaaridesse email ning soov kumba showd eelistad ning vuolaaa, piletite võitja võidki olla just Sina, kelle teen teatavaks 22. oktoobril kell 21:00!
by Kätlin Kaljuvee
 by Stuudio Nahk
 by Riina Põldroos
 by Piret Ilves