Pages

Search:

Oct 11, 2013

Siisoni Outleti eelõhtu // minu ostud

Eile õhtul käisime Anna Elisabethiga (kellega koos oli nii tore!, pai sulle) Siison.ee Outleti eelõhtul, kus vastuvõtt oli äärmiselt soe. Tegu oli väga hubase kontoriga, täis ilusaid ja erineva stiiliga kingi, aksessuaare ja muidugi riideid! Väikese poodlemise kõrvale sai ka nositud (ning jah, mina sõin 80% üksinda valgehallitusjuustu ära, ärge riielge, nii hea oli ju!). Kindlasti ei saa mainimata jätta, et tegu on väga sõbraliku allahindlusega, kuni 75%! Olemas olid ka täiesti uued tooted, mis ei ole veel isegi ülespildistatud ning nii mõnegi eseme pidi raske südamega maha jätma. Nende toodete seast jäi mulle silma üks tagi (mille Anna Elisabeth ka üles pildistas ning ilmselt varsti tema blogis seda ka näha saab) ning äärmiselt kaunis must kleit, mida ma ilmselt nende lehelt piilumas hakkan käima. Mul on justkui meeles, et veel paar päeva enne üritust rääkisime Anna Elisabethiga, et noh ei saa väga laristama minna, et mõlemal oli niiöelda raha broneeritud millegi muu jaoks, kuid ometi lahkusime eile mõlemad päris raske kotiga. Allpool on näha ka minu oste: mustad metallist lipsuga baleriinad, Jeepers Peepers'i päikeseprillid ja platsenta ekstraktiga shampoon. Anna Elisabethile määrisin platsenta kapslid pähe, sest julgen neid kõigile julgelt soovitada omast kogemusest. Olen vahelduva eduga neid väga pikalt kasutanud ning isegi juuksur on märganud, et mul on juurde tulnud väga palju uusi lühikesi juukseid. Kõik kolm asja läksid kokku maksma 39€!!! Lahkudes pistis Siison näppu ka priske kingikoti, mille sisu ma erladi pildistama veel ei hakanud, kuid mõnda asja tutvustan tulevikus kindlasti! Siison Outlet  algab juba täna kell 17:00! Vaata lahtioleku aegu SIIT!
Suvel ostsin oma esimesed täiesti ringikujulised päikeseprillid ning ma kiindusin neisse nii ära, et tükkaega otsisin ka alternatiivi, et oleks ka teine paar tõllarattaid olemas, kuid ei leidnud. Kuni eilseni! Nüüd siis olen väike mono aga me likey!
PS: nädalavahetusel algab blogis giveaway!

8 comments :

 1. Sinuga oli ka väga-väga-väga tore ja mul on nii hea meel, et me koos käisime seal.
  Platsentakapsleid hakkan kohe varsti kasutama. Eks see pisut... õõvastav on, aga parem oleks, et mul on varsti pahmakas peas! :D

  ReplyDelete
 2. Need papud on küll super armsad! Platsenta-kapsleid olen samuti korduvalt kasutanud ning tõesti aitavad! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Papud ülimugavad ka, kõpsutan neis juba tööl ringi :)

   Delete
 3. Kui ma poleks eile nii tumba-uudu olnud, siis ma oleksin ka kenasti kohal olnud. Ja siis Sa poleks saanud nii palju valgehallitusjuustu süüa, sest mina oleksin pool sellest 80% ära söönud! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mhh, vot kui kahju, et siuke udu! aga vähemalt jäi siis juustutikkude sõda ära xD

   Delete
 4. Oi kui ilusad kingakesed :)


  www.cosmeticspower.blogspot.com

  ReplyDelete