Pages

Search:

Oct 12, 2013

Lucky Laika G I V E A W A Y


Tutvustaksin teile meie oma eestimaist brändi Lucky Laika, mis koosneb vabakutselisest illustraatorist, kelleks on andekas Olivia ning Tarielist, kes muretseb kõige selle eest, et head ja lennukad ideed teostatuks saaksid ning inimesteni jõuaksid. 8. oktoobril oli Lucky Laika sünnipäev ning selle puhul on mul võimalik õnnelikuks teha üks loosis osaleja! Kingitus on seekord kolmeosaline! 
Võitja saab omale pildi jänesega, endale valitud ripatsi, mille saab valida SIIT ning lisaks veel 20 kaunist postkaarti! Pilt jänesega pole aga mitte sugugi tavaline, vaid just sünnipäevaks eraldi loodud ja piiratud tiraažiga. Neid pilte ei saa keegi kuskilt osta, sest need on mõeldud vaid kingitusteks. Sünnipäeva puhul vedas ka minul ning armas pilt on ka minu toas juba endale koha leidnud. Ma ei tea, kuidas teiega, kuid mina ei mäleta, millal ma viimati kellelegi postkaarti saatnud oleksin ning pean tunnistama, et olen juba veidi elevil, sest just ühe postkaardi kavatsen ma saata oma "teise perre" Ameerikasse, kelle juures ma elasin aastaaega. Igal postkaardil on erinev sõnum, mis teeb kihtvid kaardid veelgi personaalsemaks ja erilisemaks. Pildid on miski, mis jäävad meile kauaks ning mul on siiralt hea meel, et üks selline jänku on minul ning saan sellele kinkida ka kellelegi teie seast!
Loos toimub nende vahel, kes jälgivad minu blogi, kas bloggeris või bloglovinis! Kui sa ei ole kumbagi, kuid soovid osaleda, siis minu ametlikuks lugejaks saad sa registreeruda minu blogi parempoolsel küljel, kas siis bloglovini või Join this site kaudu. Seejärel ei pea sa tegema mitte midagi muud, kui jätma kommentaaridesse ühe ilusa soovi Lucky Laikale ning oma e-maili, et saaksime võitjaga ühendust võtta. Osaleda on võimalik kuni 20. oktoobrini kell 00:00! Võitja teen teatavaks 21. oktoobril! Giveaway võitja ei pea postikulude eest muretsema. Kindlasti piilu ka nende FB lehte SIIT, et Lucky Laika tegemistega kursis olla! Head loosiõnne!


Jänesega pildi andmed: pilt 15x10 cm, paber 20x15 cm, valge raam 24x19 cm. Pilt on trükitud kvaliteetsele paberile kvaliteetsete värvidega, mis tagab pika tuhmumiskindluse. Iga pilt on autori poolt käsitsi signeeritud.