Pages

Search:

Oct 1, 2013

i got my sneakers on and i'm feelin' fly


Hahaa, nii cheesy pealkiri tuli, aga kohe päris tõsiselt, neis ketsides on nii hea! Ma tean, et mul on kunagi need klassikalised ketsid olnud, kuid ma kohe üldse ei suuda meenutada kui ammu aega tagasi ma neid kandsin. Igatahes mu kodu avarustes ei eksisteeri neid juba aastaid, seega pakun lampi, et kümme aastat tagasi. Olen korduvalt mõelnud, et tahaks üüber tavalisi ketse, aga ju ma siis ei ole neid piisavalt tahtnud, sest käsi nende järgi tõusnud ei ole, mitte et neid ka kusagilt Primast kätte ei saaks. Need ketsid aga soetasin nädalavahetusel. Ja arvake ära kus kohast?! H&M! Jep, käisin ka see pühapäev siis esimest korda seal ära. Rahvast oli, järjekorda riietuskabiinidele oli, kõike oli. Mul oli närve ka, kiiret mul ei olnud, seega haarasingi omale suure musta shopping bag’i ja hakkasin vaikselt kaema. Olles siis hiljem kabiinide järjekorras nägin, et seal antakse number, mitu asja proovida võib võtta. Max oli 7. Vaatasin oma suurt punnis kotti ja mõtlesin, et kas ma pean nüüd seal kõigi ees hakkama lugema mitu miljonit asja mul seal sees on!?!? Paar inimest oli enne mind ja küsisin sealt teenindaja neiu käest, kas ma pean kõik üle lugema, mis peale ta vastas, et pole vaja ta vaatab ise. Ohh seda rõõmu, sellest vaevast ma pääsesin. Igatahes oli neil see süsteem kliendi jaoks väga mugavaks tehtud, kui sul posu asju. Aga nüüd siis nalja ka ja juttu oma rumalusest. Natuke aega seal jalutasin ehetes ka ja mõtlesin, et vaatan siis ümmarguselt selle summa ära, mis asjad kokku maksma lähevad. Avan koti ja ohhsa imet! Kotis olid need asjad, mida ma ei tahtnud. Hahahahha!! Tõstsin asjad kotist välja ja õnneks ma teadsin, kus ma need mõned asjad võtnud olin ja seadsin sammud nende poole. Õnneks sain kõik soovitud esemed! Nüüd ajab aga naerma, kui oleksin läinud kassase maksma ja alles seal siis avastanud, et ''oodake, oodake, vale sisu!!'' H&M valik mulle täitsa meeldis. Seal oli ka äärmiselt kenasid sügis-talve jopesid ja mantleid, kuid kuna mul on need olemas, siis vajadust mul nende järgi ei olnud, veel. Päris jube oleks ka kui kõik poes olevad asjad meeldiksid, kes siis selle valiku teha suudaks! Mina jäin aga oma käiguga rahule ja nüüd tükiks ajaks (ehk) rahu majas. AAAaa ja veel, need ketsid on nahast!!