Pages

Search:

Sep 29, 2013

make me Beautiful

Nagu pildilt on näha  i got lucky! Tegu on siis Make Up Store’i kinkekotiga, mis loositi välja Eesti esimesel blogijate üritusel, mis toimus Oh So Retros. Enne loose on alati sees tunne, et noh ma ju võiks ikka võita, kuid et mitte pärast nii pettunud olla, siis mõtlen, et ahh mis nüüd mina.. igatahes jõuab selle lühikese aja jooksul päris palju mõtteid koguneda enne kui lucky one välja kuulutatakse.  Seekord oli mul taas õnne. Ütlen taas, sest mul suhteliselt vedanud selle õnnega. Joppab vast keskmisest rohkem (hahaha). Tunnistan, et need toonid ei ole absoluutselt mina, kuid hea kui midagi julget ja teistmoodi niiöelda varuks on. Kui keegi mulle meiki tahab teha, siis palun väga, mina ei oska (for real). Lähiajal hakkan ka oma lugejatele kingikoti kokku panema, sest heameelega teeksin ka teist kellegi õnnelikuks (wink wink).
PS: Kes veel on 1. oktoobril minemas Tallinn Dollsi sügis-talvise kollektsiooni "Reflexions" esitlusele? Andke endast märku! Mina olen igatahes põnevil!