Pages

Search:

Jun 7, 2012

ootd ja KSA silmakeskus

Täna oli mul selle semestri viimane eksam, õpitud sai nii palju, et eile oli meil poisiga Milka night. Nüüd aga kissitan siin ekraani taga ning kui tahan telefoniga häkkida, siis pean käe võimalikult pikaks välja sirutama, sest minu esimene meeter nägemist on udukogu. Pupillid on mul laiad kui tõlla rattad. Nimelt käisin täna KSA silmakeskuses uuringutel, sest minu  soov on prillidest vabaneda. Uuringud kestsid ca tund aega, mille lõpus sain silmatilkasid, mille mõju on see, et ei näe max 2 päeva lähedale. Selle aja jooksul tehti kindlaks, et kõik näidud olid korras, kuid minu nägemine ei ole veel väga stabiilne. See tähendab seda, et operatsiooni ei ole mõtet kohe teha, sest aastate möödudes võib miinus tagasi tulla. Seega kutsuti mind juuni 2013 tagasi. Kohe kindlasti käin ka Tartus kohas nimega Refocus, mida soovitas minu tuttav. Armsad lugejad, kui teie seas on laserprotseduuri läbijaid siis võite oma kogemustest pajatada, kuhu soovitate minna ning kas nägemine on muutunud halvemaks tagasi ka jne.
püksid - Zara / vöö, kott - Mohito / kampsik - Monton / jakk - Mango / pluus ja öku on ajast ja arust, seega ei mäleta, kus kohast pärit

23 comments :

 1. Mu ema tegi selle operatsiooni äkki umbes 10 aastat tagasi ja miinused tal tagasi pole tulnud.Tema on väga väga rahul. Endalgi kunagi kauges tulevikus plaan see operatsioon ära teha, kuid praegu veel miinus ilusti kasvab:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hoian pöidlaid, et saaks 2013 suveks tehtud! :)

   Delete
 2. Super cute!

  http://heydahye.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. Oeh, pastelsete toonidega teksad on kõik niii armsad. Superkenad sulgi :)

  ReplyDelete
 4. Aa lisaks seda ka, et ma olen ka juba kaua tahtnud oppi teha, aga ma pole siiani veel sobiv olnud kuna ei püsi ühe koha peal. MA ei suudaks seda rõõmu üle vist eladagi kui ma peaks prille ette panema (läätsede fänn ma pole) :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ma ise kannan ka läätsi eluharva. Kus sa uuringutel oled muidu käinud, kas ka KSA's?

   Delete
 5. ma loodan ka, et saad tehtud, kuigi pean mainima, et prillid on minu meelest üliägedad ja sinu omad samuti väga ilusad, mis superhästi sobivad sulle. aga muidugi räägib seda keegi, kes pole ise prille kandma pidanud (ptüi-ptüi-ptüi), vaid on nullklaasidega tegelasi kokku ostnud :D ilmselt kui oleks vajadus prille kanda, siis sooviksin ka nii väga neist lahti saada... nii et loodan, et saad lahti neist :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aitäh sulle! Aegajalt vaatan ise ka, et prillidega kena, kuid mugavuse mõttes eelistaksin ilma. Siis saaks ka igast peavõrusid ja peapaelu rohkem kanda :)) Tegelt neid plusse veel hästi palju!

   Delete
 6. Ma olen ka selle asja kunagi läbi teinud (4-5 aastat tagasi, ei mäletagi täpselt enam) ja tegin seda http://www.laservisioon.ee/. Jäin sealse korraldusega väga rahule ja siiamaani on nägemine korras, mul oli muidugi selleks ajaks miinus ka üsna stabiilne. Aga loodan, et saad selle varsti tehtud! See tunne on ikka väga hea, kui ei pea hommikul esimese asjana prillide järele haarama :)

  ReplyDelete
 7. yum! chocolate is my weakness, and those pants look great on you!


  would love for you to stop by my blog as well :)


  Figure Of Chic.

  ReplyDelete
 8. Love the jeans!
  Great blog!
  I'm folloing you! I hope you follow me too! :)

  http://enjoythestyle.blogspot.com/

  ReplyDelete
 9. Your blog is amazing, such an inspiration. Hope you pass by and follow me or we can follow each other.

  xo, Vanessa
  http://modacontagiante.blogspot.pt/

  ReplyDelete
 10. so cool! loving your bag !!!
  U.

  ReplyDelete
 11. Ma tegin KSA-s, see on vist teistest natuke kallim (?), aga suhtumine meeldis mulle seal kõige rohkem ja silmade pealt ei tohi kokku hoida.. juba see, kuidas nad kliente tagasi saadavad, on mu meelest päris hea kvaliteedinäitaja :)

  opp oli 2 aastat tagasi, viimase järelkontrolli ajal oli mõlemas silmas nägemine üle 100%

  ReplyDelete
 12. those pants are fantastic! what a great color. you are so pretty, dear!

  ReplyDelete
 13. Love the pics!

  - Malena
  www.fashioncontainer.com

  ReplyDelete
 14. i like your style!chic chic!
  nice blog!
  kiss :)
  http://natyfashionworld.blogspot.com.ar/

  ReplyDelete