Pages

Search:

Jun 5, 2012

liar liar pink pants on fire

Feeling a little pink today! See nädal võtsin teisipäeva ja neljapäeva vabad päevad, nimelt õppepuhkust ning palun andke mulle keegi vitsa, sest ma ei suuda seda aega targalt ära kasutada. Pärast kaht tundi voodis lugemist olen täielik kaalikas. Mäletan veel kui oli aasta 2009 ja esimene sessiaeg, vot see oli alles tuupimine!
Mu poiss ütleb, et olen salaperv, et teiste inimeste loomi aegajalt pildistan, aga mis ma teha saan, kõik karvased on ju nii armsad! Vähemalt ma teen seda avalikult, tema teeb salaja pilti ja siis vaikselt sheerib minuga xD

pluus -  Mango / püksid - Zara / kaelakee -  Seppäla

10 comments :

 1. Armsad kingad. Kust neid leida võib?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aitäh! Need on ostetud eelmine suvi Foorumist, kuid seal minu teada ei ole enam seda jalanõude poodi, sucks! Kahjuks poe nime ei mäleta :/

   Delete
 2. Love those pink pants!
  Love your blog,

  xx Carli from mariedurantfashion.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. väga armas ja lihtne outfit jälle. sul on väga hea maitse. meeldib.

  ReplyDelete
 4. I love your outfit!!!!! Great cat!!!


  http://estilohedonico.blogspot.pt/

  Xoxo

  ReplyDelete
 5. Your blog is just AMAZING! I follow you follow me back ?
  Maybe you have time to read my New ROUGE ROUGE ?

  kiss kiss from Switzerland :*

  ReplyDelete
 6. The pink denim is amazing on you!

  ReplyDelete