Pages

Search:

Nov 9, 2018

IDUN x APOTHEKA BEAUTY x KINGILOOS


Igal ühel on omad pahed ja ma tean täpselt, millised on minu omad just ilumaailmas. Esiteks, olen jube laisk pintslite hooldaja. Tuleb olla hoolsam! Teiseks, ma ei tea, kas probleem on väheses meigivahendite kasutamises, kuid ma eales ei kasuta enamus oma meigitooteid lõpuni ja kord avatutena võivad need olla oma aja ära elanud. Pikalt olen tahtnud proovida mineraalkosmeetikat ja nüüd see ka tehtud sai.

Minu meigikoti arsenal on rikastunud IDUN toodete võrra. IDUN Minerals on Rootsi ilubränd, mille alus on kõrgpuhastatud mineraalid. Tooted sisaldavad kaitsvaid ja toitvaid koostisaineid ning seetõttu sobivad need ka kõige tundlikumale nahale. Hoidutakse koostisainetest, mis võivad põhjustada soovimatuid haigusi ja allergiaid – tooted ei sisalda niklit, kroomi, talki, tsüklilisi silikoone, lõhnaaineid, vismutit ja parabeene. Kõikide koostisainete valikul lähtutakse eeskätt parimast kvaliteedist ning püütakse alati otsustada täistaimsete koostisainete kasuks. Kõige olulisem on valmistada inimestele, loomadele ja loodusele ohutuid tooteid. Eriti meeldib mulle toodete disain, mida on lausa lust meigikotis või vannitoas kohata.


Meigialuskreem - meigialuskreem loob täiusliku aluse, mis aitab meigil kogu päeva peal püsida. Kreem on siidise koostisega ja enne pealekandmist halli värvi. Toode sisaldab aktiivsütt, koostisainet, mis hävitab nahal baktereid. Hall toon kaob kohe, kui kreem nahale kanda, muutudes läbipaistvaks. 100% vegan.

Puudripintselsuur kabukipintsel on valmistatud kvaliteetsest sünteetilisest kiust – taklonist. Pintsel on nahale õrn ja pehme. Kasutatakse peamiselt aluspuudri, põsepuna või päikesepuudri pealekandmiseks. Pintsel on allergiaohutu ja õrn ka tundlikule nahale (nt akne või rosaatsea puhul).
Pintsel ei aja karvu. Kõik IDUN MINERALS jumestuspintslid sobivad veganitele.

Mineraaltolmpuuder - sisaldab 100% ülipuhastatud mineraalseid koostisosi, aitab luua loomuliku ja ilusa jume, samal ajal hoolitsedes naha eest ja kaitstes seda. Rikkalikud looduslikud pigmendid tagavad ühtlase ja ilusa jume. Ei ummista poore ning laseb nahal hingata. Ei sisalda talki, vismutit, õlisid, silikoone, lõhna- ega säilitusaineid. Sobib igale nahatüübile ja 100% vegan.

Mineraalpõsepuna - kujundab tervisliku ja värske jume. Puhas mineraalne koostis hooldab ja kaitseb nahka. Sobib igale nahatüübile. Sisaldab 100% ülipuhastatud mineraalseid koostisosi. Ei sisalda talki, vismutit, õlisid, silikoone, lõhna- ega säilitusaineid. Puhastatud niklist, kroomist ja mikroorgnismidest.

Ripsmetuššpikendav ripsmetušš loob eriti pikad kaunilt eraldatud ja tihedad ripsmed. Väike hari teeb pealekandmise lihtsaks ja sellega pääseb kuni ripsmejuurteni. Tänu kreemjale konsistentsile pikendab ripsmeid ja lisab tihedust vaid paari tõmbega. Ripsmetušš on täistaimne ja oftalmoloogiliselt kontrollitud. Sobib kõigile, sh ka tundlike silmadega ja kontaktläätsekandjatele.

Silmalainer - vedel, veekindel silmalainer. Tänu peenikesele pintslile saab joonistada erinevaid lainerijooni. Koostis tagab hea katvuse, kiirekuivamise ja püsiva tulemuse. Oftalmoloogiliselt testitud, sobilik tundlike silmade korral ja kontaktläätsede kandajatele. Sisaldab looduslikke mineraalseid pingmente. Ei sisalda talki, vismutit, silikoone, lõhnaaineid ega parabeene. Laineri saab maha pesta silmameigieemaldaja või leige veega. 100% vegan.

Huuleläige - niisutav huuleläige on tehtud ülipuhastatud mineraalidest ning annab mahlaka, rikkaliku ja läikiva tooni. Sisaldab pehmendavat ja toitvat põhjamaise rabamuraka õli ning E-vitamiini.


Uus Apotheka Beauty tervisepuudutusega ilupood ei ole ainult kätte saadav internetis, vaid ka äsja avatud uues T1 kaubanduskeskuses. Tegu on Eesti suurima tervisliku ilu valikuga pood, kus kõik Apotheka Beautys müüdavad kaubamärgid on kiitnud heaks kogemustega nahaeksperdid ja apteekrid. Tootevalikust leiab nii apteegikosmeetikat, loodustooteid kui ka dermadekoratiivkosmeetikat. Apotheka Beauty uudses ja põnevakonseptsiooniga esinduspoes T1 kaubanduskeskuses saab tooteid omal nahal proovida ning osa saada teenustest nagu näiteks naha hapnikuga rikastamine, hammaste kiirvalgendus, peanaha ja juuste diagnostika kõrvade augustamine jpm, millest saab täpsemalt lugeda siit


K I N G I L O O S 
Ühele õnnelikule kingin ka instagramis 50€ väärtuses Apotheka Beauty ilupoe kinkekaadi. Tule võta osa siin!


FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM



* Postitus on koostöös Apotheka Beautyga.