Pages

Search:

May 14, 2018

KINGILOOS x L'OCCITANE AQUA RÉOTIER NÄOHOOLDUS


Viimati kirjutasin oma näohooldusest eelmise aasta juulikuus ja nüüd on aeg sellele uus hingamine sisse puhuda. Läbi aegade on mul tekkinud omad lemmikud, millele olen truuks jäänud, kuid ei pane kätt ette, et midagi uut proovida, eriti, kui seda kiidetud on. 

Viimased kuu aega olen kasutanud L'Occitane uhiuut Aqua Réotier sarja, mis lubab taastada naha niiskustaseme ning anda värske tunde kogu päevaks tänu koostises kasutatud erakordselt kaltsiumirikka Réotier allika veele, mis kõrgub läbi Alpide kõrgmäestiku. Réotier allika vesi on erakordselt mineraalne, lisaks ka väga kõrge kaltsiumi sisaldusega - 10x kaltsiumirikkam, kui termaalvesi.

Minu L'Occitane Aqua Réotier näohooldusrutiin:

1. Näopuhastusgeel - Kerge koostisega, kuid tugevatoimeline geel muutub veega kokkupuutel pehmeks vahuks. Puhastab õrnalt ja tõhusalt nahka ärritamata. Peale puhastamist on nahk värske ja pehme. 

2. Niisutav näolosjoon - Geeljas losjoon valmistab naha efektiivselt ette kreemi parimaks imendumiseks. Värskendab ja niisutab nahka, muutes jume terveks ja säravaks. Tavaliselt nüüd ootan mõned miinutid, ei ründa kohe kreemiga. Kui varasemalt ma mitte kunagi kreemi ei unustanud, sest kuiv ja kiskuv nahk andis endast märku, siis nüüd kipub küll aegajalt kreem ununema, sest kiskuvast nahast pole jälgegi.

3. Intensiivselt niisutav näogeel - Tuhanded mikromullid annavad niiskuse vaeguses kannatavale nahale kohese ergutava laengu ning värskustunde. Nahk on toidetud ja niisutatud kogu päevaks. Kindlasti on see üks lahedaima välimusega geeljas kreem, mida näinud olen! 

4. Intensiivselt niisutav näokreem - Pigem pehmema koostisega tugevalt niisutav näokreem. Sobib kõikidele nahatüüpidele. Millegipärast on kujunenud nii, et geeli olen jäänud kasutama õhtuti ja kreemi pigem hommikuti.

Värske veebaasil nahahooldussarja kõikide toodete koostises on kasutatud Réotier allika kaltsiumirikast vett. Allika vees sisalduv kaltsium aitab parandada naha kaitsevõimet ja aitab säilitada loomulikku niiskustasakaalu. Kui kõige esimesena võlusid mind värskelt mõjuvad helesinised tootepakendid, siis teise koha pälvis nende lõhn, mis on i-me-li-ne. Isegi kui sul on oma hooldusrutiin paigas ja sa seda niipea muuta ei plaani, siis vähemalt nuusuta neid möödaminnes kui neid nägema satud. Minu jaoks on nende toodete värskus ideaalne viis päeva alustamiseks ja õhtuti on lausa rõõm 15 iluminutit endale pühendada.

Mul on võimalus lausa kahele välja loosida L'Occitane uhiuus travel size Aqua Réotier sari koos kõikide toodetega, mis mõnusas lukuga kotikeses. Selleks, et loosist osa võtta, jäta kommentaar minu instagrami pildi alla. Head loosiõnne!


FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

* Postitus on koostöös L'Occitanega.