Pages

Search:

Apr 15, 2018

RED FRINGE & GOLD DETAILS


Jah, punane värv võtab mul veel jätkuvalt põlved nõrgaks! Kampsunite hooaega on Eestis niikuinii kahjuks või õnneks vähemalt kaheksa kuu jagu, seega, miks mitte neid omale ka kevadel varuda. Kui selle sama punase narmastega kudumi otsa sattusin, oli see ka hetkega mu ostukorvis. Love it! 

Taaskord on Daniel Wellington mind premeerinud ning sain nende valikust omale uue lemmiku valida. Arvasin, et mul on juba oma favoriit olemas, mida igapäevaselt kandsin, kuid ometi on iga uus aina magusam. Kui varasemalt oli minu lemmikuks Classic Petite Melrose (32mm) valge taustaga, siis nüüd valisin sama kella väiksema versiooni ehk 28mm ja musta taustaga. Tohutult fännan musta ja kulla kontrasti ning kaaslaseks see mul hommikust õhtuni ja nii iga päev.

Mul on võimalus ka teile pakkuda sooduskood SUVIMARILIIS, mis annab Daniel Wellington e-poes 15% soodustuse! Tehes ostu vahemikus 4-24.04 saab kingituseks kaasa valida lisa rihma. Näiteks, kui kullast/hõbedast tüdined (kui see on võimalik?), siis saab vahetada nahast rihma vastu. Jeahh!

Wearing Missguided jumper / Quay Australia sunnies / Zara skirt / Reserved bag / Stradivarius boots / Pandora earrings, ring / Daniel Wellington watch & cuffs

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM