Pages

Search:

Apr 23, 2018

FESTIVAL VIBES


Mul on mitmeid nõrkusi ning üheks on kindlasti narmad! Kevad/suvi hooajal hiilib neid riidekappi kohe eriti ja nii ka see aasta. Narma element annab minu meelest edasi sellist vabastavat ja tõelist suve festivali vaibi. Tagi on pärit Reservedi uuest kollektsioonist ja praegu poes saadaval!
Rääkides veel nõrkustest, siis ma ei tea, mis värk on sellega, et kõikidele uutele teksastele peab kohe käärid sisse ajama. Süüdistan selles kevadet! Soojade ilmade tulekuga minu riidekappi tervet teksapaari ei jää. Talvel on see muidugi probleem. Who feels me?


Wearing Reserved jacket, top, T-shirt, jeans, bag, shoes / Daniel Wellington watch & cuffs

p.s. The code ''SUVIMARILIIS'' gives 15% off on Daniel Wellington. The code is valid until the 15th of May!

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

* Postitus on koostöös Reservediga.

5 comments :

 1. Mari-Liis, kust su päiksekad päris on? :)

  ReplyDelete
  Replies

  1. Upsiii, jäi lisamata, aga need on Quay Australia ja tellitud Missguided’ist :)

   Delete
 2. Teksad on tervetena palju kenamad.

  ReplyDelete
 3. Mulle meeldivd ka narmad, aga vot katkiste teksade võlust ei saa ma aru :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Freedom! :D
   Ilmselt samamoodi nagu mina ei saa tervetest aru, hahaha, aga äkki asi selles, et mulle meeldib kui skinny teksad on megagiga ümber ja ma ei kannata kui põlved niiöelda natukenegi välja venivad ja siis parem lõikangi kohe augud :D :D

   Delete