Pages

Search:

Oct 5, 2017

CITY YOGA x SÕSAR


Lugesin täna hommikul Marili postitust eile väisatud üritusest ning mul on sõnad suust võetud! Tõeliselt nauditav, et aina enam lahkun pressiürituselt inspiratsioonist ja emotsioonidest pakatavana. Eile varalõunane aeg külastasin esmakordselt Kalamajas asuvat City Yoga stuudiot, kus tutvusin kodumaise looduskosmeetikabrändi Sõsara uute juuksehooldustoodetega.

Tuleb tunnistada, et enne minekut olid hambad veidi ristis küll, sest ma ei ole eriline joogataja. Kuulun nende sekka, kes mõtlevad, et kuna ma hästi ei paindu ja nii mõnigi poos on minu jaoks ebamugav, siis juba eos loobun. Eile avanesid mu silmad täiesti uuele maailmale. See maailm oli minu jaoks meeldiv, mugav ja nauditav! Kui enne arvasin, et jooga tähendab ühes valusas poosis võimalikult kaua vastu pidamist (veidi ikka üldistatult ja üledraumatiseerituna, aga siiski), siis nüüd võtan seda kui filosoofiat, mis õpetab su oma keha kuulama, tundma ja tähelepanema. Eilne YIN-jooga pakkus lõdvestust ja meditatiivset kogemust. See on joogastiil, mis sobib eriti hästi leevenduseks neile, kelle elus on palju stressi, ärevust või pingelisi olukordi. Lõdvestav joogasessioon ei pea piirduma poole või tunniajaga, vaid piisab kasvõi ühest poosist. Jooga on ka kolm teadlikku hingamist.  

Pärast lõdvestavat joogasessiooni sai keha kinnitatud hea ja paremaga, nautida teineteise seltskonda ja tutvuda Sõsara uue loodusliku šampooni ja palsamiga, milles on kasutatud kodumaiseid ravitoimega taimi ja toorainet. 

Mida Sõsara juuksehooldustooted lubavad?
Mahemärgisega mett sisaldav looduslik šampoon toidab ja tugevdab juukseid alates juurtest kuni otsteni välja. Tänu oma toimeainetele soodustab mesi juuksekasvu ning vähendab nende katkemist, saialille ja mee kooslus tagab vajaliku niisutuse ja läike. Tänu puhtast loodusest pärit koostisosadele sobib šampoon kasutamiseks ka tundlikul peanahal ning kuivadele juustele. Kerge šampoon puhastab sügavuti ja jätab peanaha „hingama“, seetõttu püsivad juuksed ka kauem puhtad. Kõige kaunima tulemusega juuksed saab, kui kasutada šampooni koos Sõsara meepalsamiga, mis taastab kuivade ja katkenud juuste elujõu ning sära. Palsamis sisalduv mesilasvaha jätab juukseotstele kerge kihi, mis kaitseb neid väliste kahjulike keskkonnamõjude eest. Saialilleõli seevastu niisutab juukseid, muudab need siidiseks ja kergesti kammitavaks. 

Minul on kombeks truult kasutada alati ühed potsikud tühjaks enne kui need teiste vastu vahetan ja seekord on läinud kohe eriti hästi, sest juba järgmine pesu saab tehtud just uute Sõsara toodetega. Juuksed vajavad kindlasti uue olustikuga harjumist ja kohanemist ning loodan siiralt, et juuksed on uue hoolduse eest sama tänulikud kui mina eilse ürituse eest. Aitäh Polhem PR ja Sõsara tiim!


Fotod: Getter Kuusmaa

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM