Pages

Search:

Sep 6, 2017

#HATURDAY


Punane rokib täiega! Keset suve, allahindluste ajal ostetud punane kampsun, on nüüd minu üks lemmikutest. See on nii pehme, suur ja mõnus, mida on raske igapäevaselt mitte kanda. Veel järgmine päev pärast ostu läksin poodi tagasi, sest mäletasin, et seal oli samasugune ka sinepikollases toonis, kuid olin sellest juba ilma. Igatahes, 15 eurot hästi kulutatud!

Muideks, minul seisab esikus XXL kohver, mille sisu 9-10.09 Buduaari turul oma stangele laotan! 
Valikus on nii sügis/talv uusi ja trendikaid rõivaid, aksessuaare ja jalanõusid kui ka veidi suvisemat pitsi, satsi ja lilleprinti, kuid mida on kihvt kombineerida kudumitega. Rohkem infot turu kohta leiad facebookist.

Zara sweater, boots / River Island jeans / Reserved bag / H&M hat / Asos belt / Daniel Wellington watch

Photos: Triinu / Edit: me

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

4 comments :

 1. Aah, just eile uurisin netipoode, kust ma sellise mütsi endale saaksin ja otsustasin, et H&Mi oma oli kõige ilusam! On tõesti ilus ka sinu piltide peal!

  x
  Piia
  http://www.selfmadeblog.ee

  ReplyDelete
  Replies
  1. Krt, mul oli hullult planeeritud, kuidas postituses räägin, kust mu mütsimõjutused tulid, aga unustasin. Igatahes, täiega Triinult ahvitud ja nüüd olen mütsipisikuga!! xD

   Delete
 2. Mida kui tuusad saapad! Ja mul ka totaalne mütsipisik :D Sain enda oma bershkast :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minu mütsipisik ei vaibu, I want all the hats in the world! xD

   Delete