Pages

Search:

Aug 30, 2017

POLHEM PR A/W 2017

Viimased nädalad on olnud ütlemata töised ja kiired ning Polhemi sügistalvise pressiürituse külastus kuulus kahtlemata nende toimingute hulka. Polhem PR Estonia showroomis olid esitlusel uued sügistalvised moe-, ilu- ja sisustustrendid. Kohtasin vanu tuttavaid brände kui ka uusi, millel ise aegajalt silma peal hoian. 

Üks, mida vast vähemalt pooled külastajatest ka selga proovisid, oli Stockmanni moeosakonda kuuluva PINKO leopardimustriline jakk, mis jäi silma kihvtide käiste ja varruka detailidega. Hind püüdles 500€ lähedale, ehk miski, mida ma poes silitamas käiksin ... või showroomis proovimas. Tähelepanu võitsid ka Parfois käekotid ja ehted, mis mind varasemalt kõnetanud ei ole, kuid nüüd on uudishimu nii suur, et tunnen juba mitmendat päeva, et Parfois kauplus vajab külastamist. Elevantidega seljakott viis mind hetkega tagasi lapsepõlve, kui minu lemmikuks raamatuks oli ''Londiste, õige nimega Vant'' ning kaisuloomaks ei keegi muu kui minu oma enda Londiste, kes ühel saatuslikul päeval kiigule sai unustatud ja edasi ei teagi, mis temast sai, sest õhtul teda otsima minnes, oli tema juba uutel mängumaadel.

Imetlusväärsed olid M.A.C Cosmetics huulepulgad, millest kõnetas mind iga kui viimne toon. Erilised lemmikud oli heledamad ja tumedad nude toonid kui ka mahe roosa. Uudishimu äratasid veel Aesti uued tooted, milleks kaua oodatud juuksepalsam ja dušikreem, mida ise veel ei ole proovinud. Rõivavalikust on soovituslik külastada River Island kauplust, mille sügistalvine hooaeg on varustatud laia värvivaliku, kihvtide detailide ja lõigetega ning mis kõige mõnusam, soojade kudumitega! Vot, neisse keriks end küll ja jääks miinus kraade ootama.

Photos: me

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM