Pages

Search:

Jul 25, 2017

SEAFOOD BAR // FOOD IN TALLINN


Eelmisel nädalal kutsusid õhtustama Polhem PR ja Vanalinnas asuv Eesti suurima mereannivalikuga restoran Seafood Bar. Ütlen päris ausalt, kutse saades, jättis süda küll löögi vahele, sest mereannid minu menüüsse väga ei kuulu. Ma ei ole ka suurem kalasõber, mitte sellepärast, et mulle ei maitse, vaid liha mekib paremini ja kui peab valima, siis pigem selle teise kasuks. Seafood Bar mõttega sain päris pikalt harjuda ja vaim oli elamuseks valmis pandud.

Eelroaks serveeriti austrid, kammkarbid, kalamarja trio (forelli, siia, heeringa) ja kreveti assortii. Peaaegu kõik sai ka ära proovitud. Enim meeldisid krevetid ja kammkarbid, kuid austreid mina ei puudutanud. Polnud veel minu aeg, hahaa. Pearoaks valisin krevetid sinihallitusjuustu kastmes. Juustusõber olen ma suur ning valikut oli raske teha, sest nähes sinihallitusjuustuga rooga, ma enam muule ei mõelnud. Uudishimu maitse ees võttis võimust. Pettuma ei pidanud. Sümbioos kõikide komponentide vahel oli nii paigas, kus iga amps mind valiku eest tänas. Soovitan!

Minu pikad käed ulatusid ka lähedal istuvate inimeste taldrikutesse ja jäädvustatud said veel grillitud homaar, mereannipasta ja kaheksajalg. Menüüst isutavad mind veel päris mitmed road. Näiteks, lõhe steik, krevetid tempuras ja krabiliha burger, koos friikartulitega loomulikult. Muideks, au sees on ka kokteilimeistrite käe all valminud märjukesed, mida suvel terrassil nautida. Enjoy!

Photos: me

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM