Pages

Search:

May 10, 2017

RESTORAN KADRIORG // FOOD IN TALLINN


Kalendris oli mul juba üle nädala märge, et teisipäeva õhtu saab veedetud uuenenud Restoran Kadriorus. Restoran Kadriorg on avatud olnud umbes 15 aastat ning pean tunnistama, et ma ei mäleta, et ma seal varem oleks käinud. Eile oli seltskonnas erinevaid muljeid, millest enim jäi kõlama, et tegu oli äärmiselt peene restoraniga, mis veidi hämara võitu. Uuenenud miljöö ja menüüga Restoran Kadriorg on avatud olnud selle aasta aprilli esimesest nädalast. Maalähedane, ent siiski soliidne ja stiilne restoran on saanud täiesti uue hingamise ja kamaluga valgust. Mulle väga meeldis, kui Triinu kasutas eile väljendit hipp ja popp, mida Restotan Kadriorg nüüd kindlasti ka on! Kui restorani esimene korrus andis edasi kodust soojust, siis teine korrus oli juba rohkem fine dining, äärmiselt soliidne ja teise menüüga, kuhu jõudis ka esimese korruse maalähedus. 

Ilusate ilmade saabudes avatakse peagi ka purskkaevuäärne terrass. Muideks, restorani üheks suurimaks plussiks on nende i-me-li-ne hommikusöögimenüü, mida pakutakse igal ajal ja alates kella 8:30st. Teate küll ju seda tunnet, kus õhtusöögiks tahaks hoopis french toast'i, putru või muna ning sulle ei öelda ''hommikusööki enam ei serveerita''. Emadepäeva brunch sel nädalavahetusel on juba välja müüdud, kuid soovitan silma peal hoida nende facebookil, et juba järgmisel korral ka ise õigel ajal jaole saaks.

Menüü on üleval ka nende facebookis siin, millest mina pika seedimise peale otsustasin ära proovida grillitud mahekana mee ja laimi marinaadis. Esmakordselt sõin ka lillkapsa riisi, mis sobis sinna oivaliselt. Eriliseks lemmikuks jäi siiski kana ja see kaste(!!!!), mida oleks võinud olla lausa kaks ''torti'', sest noh... kaste, never enough. Magustoidu valikus läksin hoopis smuuti teed, mis oli hiiglaslik ja sobib ideaalselt  toitvaks hommikusöögiks. Pildigalerii tuli nüüd küll hirmus suur, kuid ma rohkem ei suutnud neid vähemaks noppida. Enjoy!

 Natuke sai ka teiste taldrikusse piilutud (ja ka ampsu võetud). 
Raudpolt tuleb peagi uuesti minna, sest üks amps kalkuni pikkapoissi ei olnud ilmselgelt piisav.
Kreveti koogid.
 French toast.
 Macha ja kookose kook. Meisi ei olnud päris kindel, kui palju või vähe see talle maitseb, sest sellel oli macha maitse... armas, eksole!
2. korrus!
Photos & edit: Mari-Liis Suvi

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM
Thank you Polhem PR Estonia and Restaurant Kadriorg for having me!