Pages

Search:

May 24, 2017

BOHO CHIC FRILL BODY

Punane ei ole kohe üldse minu värv, olen alati endale ja ka teistele korrutanud. Viimasel ajal on armastuse värv mulle siiski sujuvalt külje alla pugenud ning minu varasem arvamus sellest  on muutumas. Kõik sai tasapisi alguse väiksematest detailidest, näiteks kui kandsin triibulist pluusi punase kirjaga või punase ruudulist pluusi. Punane annab nii palju särtsu! Kui nägin Tallinn Dollsi punast satsilist body, siis olin leebelt öeldes pahviks löödud ja teadsin kohe, et peab proovima. Julge hundi rind on rasvane, sest seljas nägi see veel parem välja kui uhkes üksilduses riidepuul.

Tallinn Dolls body / Reserved jeans, hat / Daniel Wellington watch
Photos: Matis O. / Edit: me

The code ''MARILIIS'' gives 15% off on Daniel Wellington. The code is valid until the 30th of June! 

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM