Pages

Search:

Mar 22, 2017

HAIR CARE & MAGIC CURLS


Juuksed on miski, mis mulle vast kõige rohkem komplimente toob. Mind ei üllata küsimused stiilis, kas olen juukseid värvinud, kuidas neid hooldan, milliseid tooteid kasutan jne. Hiljuti käisin Marleeni juures, kes mulle soovitud külma ombre tulemuse saavutas, kuid enne seda käiku ei olnud juukseid värvinud 8 aastat. Juba ennemuistsel ajal meeldis mulle käia triibutamas, kuid mingi hetk sai villand. Kuni eelmise nädalani ei olnud ma ka suurem lokikeeraja, kuid olles värskelt avastanud koonustangi võlud, tuleb ka juuksehooldusele veel rohkem tähelepanu pöörata.
Shampoon, palsam, õli otstesse - on minu täiesti tavaline juuksehooldus. Vähemalt kord nädalas lisandub ka juuksemask.  Enne kuumtöötlust (föön, triikija, lokikeeraja jne) tuleb a-la-ti kasutada kuumakaitset. Muidugi ei pea, kui sa ei taha või ei viitsi, kuid usu mind, su juuksed ja sa ise olete hiljem tänulikud. Olen näinud küll neid väsinud heinalaadseid juukseid ning mina selliseid omale ei soovi, seega jälgin pedantlikult oma rituaale edasi.
Käsi püsti, kes kasutavad hõbeshampooni! Tegin seda vahelduva eduga, lootes, et see vähendaks minu naturaalsetes juustes kollasust. Mulle siiski tundus, et loomulikel ehk mitte värvitud juustel see ei toimi. Võimalik, et eksisin, sest mõnel korral ikka küsiti, kas olen juukseid värinud, kui ei olnud.
Varasemalt ma suurem asi lokitaja ei olnud, kuid eelmisel nädalal avastasin endalegi üllatuseks, et koonustangiga saab ka kõige saamatum (khmm, mina) lokikeeraja hakkama ja pilditõestust näeb siitKui nägin Hairlooki masinat, tundus lokikeeramine maailma kõige lihtsam tegevus. Salk sisse ja lokk välja, ise midagi keeramata. Lihtne. Teoorias. Mina igatahes sellega hakkama ei saanud. Katsetasin erinevate salgu paksustega, kuid pikapeale muutusin jonnakaks ja andsin alla. Tervet pead tegema ei hakanud, kuid postituse ülal vasakpoolsel pildil on näha salgud värskelt masinast tulnuna ja parempoolsel läbi kammituna. Ehk on mu juuksed selle masina jaoks liiga pikad? Igatahes lokk otstesse jõuda ei tahtnud. Siit videost on hästi näha kui lihtne see peaks olema. Ok, ma teinekord proovin veel. Koonustangiga saavutatud lokid püsisid see-eest mitu päeva ja seda tänu kuumakaitsele ja lakile.
Hairlook automaatne lokimasin / Cutrin kuumakaitse / Cutrin juukselakk / Cutrin intensiivmask / Cutrin hõbešampoon / Cutrin palsam

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM
This post is in collaboration with MG Beauty.