Pages

Search:

Mar 8, 2017

BALTIKA SS17: MONTON, BASTION, BALTMAN, MOSAIC, IVO NIKKOLO


Baltika kevadsuvine moeetendus Fashion x Flowers toimus eile tõelises taimeparadiisis. Kui väljas oli külm, kõle ja tormine, siis aianduskeskus Hansaplant andis võimaluse sukelduda täitsa teise maailma ja tõi kevade jälle sammukese lähemale.

Stilist: Johanna Eenma
Montoni kevad/suvi 2017 vastandite ilust inspireeritud kollektioon Interconnected“ on ainest saanud  kahest väikesest saareriigist – Kuubast ja Islandist. Esindatud olid minimalistlikud ent julged siluetid kui ka rüüsid ja lillemustrid. Eriliselt jäi silma kihilisus ja erinevate mustrite ja kangaste sümbioos.

Stilistika: Monika Randloo, Kairi Katmann
Bastioni kevad/suvi 2017 kollektsioon ''Salaaed'' oli äärmiselt naiselik ja elegantne. Enim jäid silma naiselikud vormid, kerged ja lendlevad kangad ning mahedad ja soojad toonid. 

StilistkaAivar Antonio Lätt
Baltman tutvustas olulisemaid trende, mille seas särtsakad ja troopilised toonid ja mustrimaailmast efektsed ruudud ja täpid. Taaskord sai kinnitatud fakt kui hästi võib üheskoos mõjuda erinevate mustrite mäng. Väga šikk! 

MOSAIC
Stilist: moetoimetaja ja stilist Merit Boejikens
Julge stilistika oli inspireeritud 70ndatest, milles esindatud lillemustrid, palju erksaid toone kui ka mahedaid pastelle. Minu suurimaks lemmikuks osutus helesinise ja hõbeda kooslus.

Stilistika: Aljona Eesmaa
Moeetendus ''Kehajooned'' võlus khakirohelise, beežide ja punaste toonidega. Tähelepanu haarasid detailid ja lõiked ning enim just naiseliku figuuri rõhutamine mitte nii naiselike lõigetega. Järgmiseks hooajaks kamaluga inspiratsiooni!
Photos: me

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM